x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Renault a lansat în România seria limitată Megane CC Floride.

Renault a lansat în România seria limitată Megane CC Floride.

de Mihai Morcovescu    |    17 Mai 2011   •   09:51
Renault a lansat în România seria limitată Megane CC Floride.

Renault a lansat in Romania seria limitata Megane CC Floride, la un pret de 24.900 de euro cu TVA inclusa. Pentru piata locala au fost alocate 15 unitati dintre cele 1.200 produse de constructorul francez si deja exista doua comenzi.

Seria limitata Megane CC Floride se distinge printr-o serie de elemente vizibile atat la exterior, cat si la interior. Astfel, masina este disponibila exclusiv intr-o culoare creata special, denumita Ivoire Floride, precum si cu un set de jante din aliaj de 17 inch, vopsite la randu-le iintr-o nuanta asemanatoare cu cea a caroseriei.

La interior, francezii au folosit rosul, o culoare clasica in cazul modelelor coupe-cabrio, asa cum sustin si cei de la Renault, reusind astfel sa creeze o ambianta eleganta si stilata.

Noul Renault Megane CC Floride este oferit pe piata autohtona intr-o singura versiune de motorizare pe benzina turbo 1.4 TCe de 130 CP. Pe celelalte piete modelul este disponibil si cu o varianta diesel de 1,9 litri si 130 de "cai".

Reprezentantii Renault Romania au precizat ca in primele patru luni din 2011 cota de piata a marcii in tara noastra a crescut la 7,8%, de la 7,1% in aceeasi perioada din 2010.

×