Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").
Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.
Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
DA, ACCEPT
RETETE
Preparate din carne, peste, legume si preparate dulci
RETETE Preparate din carne, peste, legume si preparate dulciPREPARATE DIN CARNE
PUI UMPLUT CU LEGUME
| ||||
|
VARZA CU RATA
| ||||
|
CASCAVAL UMPLUT CU PUI
| ||||
|
CIULAMA DE PUI
| ||||
|
PREPARATE DIN PESTE
MACROU CU ARDEI COPTI
| ||||
|
TOCANA MARINAREASCA
| ||||
|
PASTRAVI IN SOS PICANT
| ||||
|
SALATA DE PESTE CU ALGE
| ||||
|
PREPARATE DIN LEGUME
FAGOTTINI CU SOS TOMAT
| ||||
|
CIORBA DE DOVLECEI CU IAURT
| ||||
|
CARTOFI FRANTUZESTI
| ||||
|
SALATA ALBA CA ZAPADA
| ||||
|
PREPARATE DULCI
CLATITE CU NUCI CARAMELIZATE
| ||||
|
PERE CU CIOCOLATA
| ||||
|
SERBET DE VIN ALB SI MIGDALE
| ||||
|
STRUGURI GRATINATI CU MIERE
| ||||
|
Citeşte mai multe despre:
arhiva jurnalul, sare, intr-o, ciocolata, bautura, lămăie, pătrunjel, ulei, piper, verde, ceapa, măsline, ardei, făină, linguri, lasa, ingrediente, sfat, taie, curata, serveste, marunt, cascaval, presara, bulion, gust, preparare