Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").
Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.
Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
DA, ACCEPT
RETETE
Preparate din carne, peste, legume si preparate dulci
PREPARATE DIN CARNE
CIORBA DE POTROACE
| ||||
|
SNITEL DE PUI "ADELINA"
| ||||
|
MANCARE DE SPANAC CU SNITEL
| ||||
|
SALATA DE PUI CU MERE
| ||||
|
PREPARATE DIN PESTE
CROCHETE DE CREVETI
| ||||
|
PESTE CU SOS TOMAT SI VINETE
| ||||
|
CRAP CU SOS SI CASCAVAL
| ||||
|
PESTE CU CARTOFI SI SLANINA
| ||||
|
PREPARATE DIN LEGUME
SALATA DE FASOLE GALBENA
| ||||
|
CIORBA DE LEGUME
| ||||
|
SALATA DE PASTE CU MASLINE
| ||||
|
CHIFTELE DE LEGUME
| ||||
|
PREPARATE DULCI
PRAJITURA CU CREMA DE BRANZA
| ||||
|
CHEC CU SMANTANA
| ||||
|
FURSECURI CU SALATA DE FRUCTE
| ||||
|
PRAJITURA BUTURUGA
| ||||
|
Citeşte mai multe despre:
arhiva jurnalul, sare, bautura, minute, lămăie, pătrunjel, impreuna, zahăr, ulei, piper, verde, ceapa, zahărul, făină, salata, linguri, legume, lasa, ingrediente, sfat, taie, curata, spala, zeama, fiert, amesteca, smantana, crema, marunt, presara, telina, incins, preparare