Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").
Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.
Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
DA, ACCEPT
RETETE
Preparate din carne, peste, legume si preparate dulci
PREPARATE DIN CARNE
BAGHETE CU CARNE TOCATA
| ||||||
|
LASAGNA DE PUI
| ||||
|
SALATA DE PUI
| ||||
|
VARZA CU CARNATI ALBI
| ||||
|
PREPARATE DIN PESTE
CHEFAL CU ROSII
| ||||
|
PASTRAV CU BROCCOLI
| ||||
|
PESTE CU OREZ SI CASTRAVETI
| ||||
|
PESTE CU FENICUL
| ||||
|
PREPARATE DIN LEGUME
SUPA DE FENICUL
| ||||
|
FRIGARUI CU MOZARELLA
| ||||
|
CIORBA CU FIDEA DE OREZ
| ||||
|
FASOLE CU SOS TARTAR
| ||||
|
PREPARATE DULCI
CHEC IN DOUA CULORI
| ||||
|
NUGA CU ALUNE
| ||||
|
PRAJITURA CU VISINE
| ||||
|
TARTE CU MANGO
| ||||
|
Citeşte mai multe despre:
arhiva jurnalul, sare, intr-o, bautura, potrivit, zahăr, ulei, piper, verde, ceapa, măsline, roşii, zahărul, sosul, făină, salata, linguri, lasa, ingrediente, sfat, taie, curata, spala, fiert, amesteca, crema, marunt, tava, compozitia, gust, copt, preparare, fenicul