x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Santa Fe e în România

Santa Fe e în România

de Sebastian S. Eduard    |    22 Oct 2012   •   22:29
Santa Fe e în România

Noul SUV de la Hyundai a ajuns în România. Complet redesenat atat la exterior, cat si la interior, dotat cu tehnologie inteligenta si propulsat de motoare cu eficienta sporita, noua generatie SUV pastreaza numele Santa Fe, in pofida nomenclaturii  de gama Hyundai "i” si "ix”. Considerat drept modelul care a proclamat marca Hyundai pe continentul american si prezentand vanzari de peste 2,5 milioane de unitati la nivel global, noua generatie Santa Fe pastreaza traditia modelului precedent, devenind varful de gama  SUV Hyundai in Romania.

Santa Fe beneficiează de 3 motorizări (diesel: 2,0-litri 150CP şi 2,2-litri 197 CP. benzină: 2,4-litri 192 CP), de cutii manuale sau automate cu 6 rapoarte.

În România, stocul special de lansare poartă numele "Santa Fe unLimited”. Seria limitata include dotări de top precum:  7 airbaguri standard, sisteme de siguranta activă şi pasivă precum ABS, EBD, TCS, ESP si BAS (Brake Assist System), sistem de management al direcţiei, asistenţă la urcarea şi coborârea pantelor, posibilitate de blocare diferenţial central, Flex Steering (directie servoasistată electric cu trei moduri de funcţionare), faruri Xenon, climatizare automată cu dublă zonă, Keyless Start System, scaune faţă încălzite, senzori de parcare, tapiţerie din piele, navigatie, bluetooth, display camera video spate şi multe altele.

×
Subiecte în articol: Hyundai Santa Fe