x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Se au ca fratii! - Animalutele lui Miki nu sunt latino

Se au ca fratii! - Animalutele lui Miki nu sunt latino

de Roxana Ioana Ancuta    |    18 Feb 2007   •   00:00
Se au ca fratii! - Animalutele lui Miki nu sunt latino

Are patru ani si este Bichon maltez. Nume de cod: Zuzu. Are 11 luni si este balineza. Nume de cod: Mitzi.

S-au cunoscut acum aprope un an. El catel, ea pisica. Erau cei mai buni prieteni. Amandoi locuiau in apartamentul lui Miki, solista de muzica latino, in liniste si prietenie. Intr-o zi, Mitzi, pisica (frumoasa, dar prea jucausa), si-a gasit tragicul sfarsit cand privea interesata de pe pervaz. Usa si geamul deschise au produs curentul fatal, iar Mitzi a cazut in gol.

INTAMPLARE. Zuzu a suferit foarte mult dupa moartea lui Mitzi si nu se mai dezlipea de langa geamul de pe care disparuse pisica. "A fost trist… Atunci - povesteste Miki - i-am luat-o lui Zuzu pe Mitzi 2, ca sa nu mai sufere. Dar sa vedeti ce stranie coincidenta. Mitzi 1 a murit la 10 martie, iar Mitzi 2 s-a nascut la 10 Martie. S-au imprietenit repede si se inteleg de minune. Se joaca impreuna, mananca impreuna, dorm impreuna. Cand il duc pe Zuzu afara, Mitzi il asteapta la usa. Cand gatesc, Mitzi sta numai langa mine, in bucatarie, si tot ce primeste de mancare imparte cu Zuzu." Mitul dusmaniei puternice dintre caine si pisica n-are nici un fundament acasa la Miki, pentru ca animalutele ei de companie se inteleg de minune.

L-a cautat si l-a primit

Pe Zuzu, Miki (foto) l-a primit de la un cititor. Prin intermediul unui ziar, Miki dorea sa-si gaseasca un catel mic haios si zdrenturos, pe care sa-l denumeasca intr-un fel mai ciudat. "Pastarnac" se gandise ea la un moment dat sa-l boteze.
Dar… "pana la urma i-am zis Zuzu, pentru ca si eu sunt o… Zuza", se amuza Miki. Zuzica a fost plimbat de solista prin tot felul de emisiuni tv, asa ca patrupedul devenise intr-o vreme un fel de vedeta. "Are un ritual. De fiecare data cand il aduc de-afara, vine la sertarul «special», se sprijina pe el in doua labute si asteapta bomboanele magice pe care i le dau de-acolo.
Desigur, sunt bombonele pentru caini, nu din acelea obisnuite".

×
Subiecte în articol: pagina lui zdreanta miki mitzi zuzu