x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul SIAB 2007 :Harley-Davidson a venit in Romănia

SIAB 2007 :Harley-Davidson a venit in Romănia

de Jurnalul National    |    14 Oct 2007   •   00:00
SIAB 2007 :Harley-Davidson a venit in Romănia

Unicul dealer oficial al celebrei companii americane in Romănia, Harley-Davidson Bucureşti, prezintă la SIAB 2007 nu mai puţin de 11 modele de motociclete 2008.

Unicul dealer oficial al celebrei companii americane in Romănia, Harley-Davidson Bucureşti, prezintă la SIAB 2007 nu mai puţin de 11 modele de motociclete 2008. Pe lăngă celebrele modele V-Rod(r), Fat Boy(r) sau Nightster(tm), la stand este expus şi un model Road King(r), ediţie limitată, creat cu ocazia aniversării a 105 ani de la infiinţarea legendarei companii.

PREMIERĂ. Prezenţa Harley-Davidson din acest an este prima participare oficială a mărcii la SIAB. "Este un moment special şi totodată o foarte bună oportunitate pentru noi, ca dealeri autorizaţi, de a avea un prim contact cu iubitorii de Harley-Davidson şi de a povesti căteva dintre planurile noastre in Romănia", declară Bogdan Bucurescu (foto), General Manager. Cele mai noi modele de motociclete sunt expuse intr-o atmosferă inedită, care recreează primele clipe din istoria de peste 100 de ani a companiei. Harley-Davidson comercializează gama completă de motociclete a companiei americane, iar preţurile variază intre 6.650 şi 23.400 de Euro, fără TVA, pentru modelele de serie. Preţurile includ taxa pentru numere provizorii, pregătirea de livrare, manopera la revizia de 1.500 km, garanţia de 24 de luni a Constructorului şi cotizaţia de membru HOG(r) (Harley Owners Group) pentru un an. Harley-Davidson a intrat oficial pe piaţa romănească in luna septembrie, urmănd ca primul showroom să fie deschis pe Strada Nicolae Titulescu nr. 95-103, pănă la finele acestui an.

×
Subiecte în articol: auto harley-davidson