x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Stare de bine alături de persoana iubită

Stare de bine alături de persoana iubită

de Adela Parvu    |    03 Iul 2008   •   00:00

Spa-uri gîndite pentru cupluri romantice
Vacanţele exotice, experienţa trăită într-un peisaj idilic sau unul mai aproape de medicină, cu aparate de masaj şi tonifiere nu fac decît să alimenteze dorinţa celor care au încercat aşa ceva să obţină beneficiile unei stări de bine şi în propria locuinţă.



Spa-uri gîndite pentru cupluri romantice
Vacanţele exotice, experienţa trăită într-un peisaj idilic sau unul mai aproape de medicină, cu aparate de masaj şi tonifiere nu fac decît să alimenteze dorinţa celor care au încercat aşa ceva să obţină beneficiile unei stări de bine şi în propria locuinţă. Dar cum? Simplu: prin achiziţionarea unui Spa. Dar mai nou, producătorii de astfel de echipamente se gîndesc să vină în întîmpinarea clineţilor lor, care de regulă asociază starea de bine nu numai cu diferite zone exotice ca destinaţii de vacanţă, ci şi cu prezenţa persoanei iubite, cea care este aproape în împărtăşirea celor mai plăcute momente. Rezultatul este o ofertă tentantă, care întruneşte atît binefacerile apei, cît şi cele ale unei companii romantice. Astfel au apărut Spa-urile pentru doi.

Cu aluri deosebite, cu forme curbe, aceste Spa-uri sînt gîndite pentru un confort maxim, fiind ergonomice şi fabricate din materiale calitative, care să producă plăcere şi la nivelului simţului tactil, specific epidermei noastre.

Funcţii deosebite

Noile Spa-uri pentru doi au toate facilităţile actuale, de la masajul cu jeturi de apă la cromoterapie (posibilitatea colorării apei cu ajutorul spoturilor încastrate), la radio înglobat în carcasa căzii Spa-ului sau aromoterapie cu ajutorul uleiurilor esenţiale eliberate în apă. Mai mult, la cerere se poate echipa Spa-ul şi cu un MP3 player, astfel încît în timpul unei şedinţe să se poată asculta muzica dorită, conform atmosferei care se doreşte a fi creată. Nu e de mirare astfel că noile Spa-uri pentru doi se află poziţionate tot mai mult în prelungirea dormitorului şi nu în baie. Iar cînd acestea sînt montate în baie, încăperea nu conţine niciodată vasul wc, pentru acesta realizîndu-se încă din faza de proiect al casei sau locuinţei un spaţiu separat.

Terapie de cuplu

Noile Spa-uri pot prelungi viaţa de cuplu sau o pot înbunătăţi, deoarece, pe lîngă terapia corporală, ele stimulează comunicarea în cuplu, fiind încă de la începutul folosirii lor în spaţii publice, ca hoteluri sau centre de sănătate, un mijloc de socializare (de unde şi modelele cu patru locuri apărute înaintea celor cu un loc sau mai recent acum cu două).

Pentru ca un Spa pentru doi să fie într-adevăr unul romantic trebuie acordată o mare atenţie ambientului în care este montat.

Ferestre mari ce dau către o seră sau spaţiu verde, vederea către un dormitor frumos decorat pot fi soluţii care să întreţină o atmosferă romantică.

×