x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Subaru Forester, crossover-ul anului în viziunea revistei 4x4 Plus

Subaru Forester, crossover-ul anului în viziunea revistei 4x4 Plus

de Mihai Morcovescu    |    17 Ian 2011   •   12:18
Subaru Forester, crossover-ul anului în viziunea revistei 4x4 Plus

Constructorul nipon Subaru a anunţat că modelul Forester a primit din partea cunoscutei reviste belgiene de profil "4x4 Plus" premiul „Crossover-ul anului 2011”.

Acest premiu este decernat în fiecare an începând cu 1993 de către un juriu format din profesionişti cu expertiză în categoriile de vehicule evaluate.

Forester, cel mai bine vândut model din gama Subaru, a fost preferat de juriu prin prisma performanţelor pe care le oferă, a emisiilor reduse de dioxid de carbon, a consumului redus de carburant şi, nu în ultimul rând, a raportului calitate-preţ.

Crossover-ul nipon a fost apreciat pentru siguranţă, manevrabilitate şi funcţionalitate. Juriul a susţinut filosofia mărcii Subaru conform căreia sistemul de tracţiune integrală permanentă oferă un plus de siguranţă comparativ cu vehiculele cu tracţiune 4x2. Aceştia au subliniat că în ceea ce priveşte consumul nu există o diferenţă notabilă între un vehicul cu tracţiune 4x4 şi unul cu doar două roţi motrice.

×