x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Taxa de primă înmatriculare rămâne aceeaşi până în 2013

Taxa de primă înmatriculare rămâne aceeaşi până în 2013

28 Sep 2011   •   10:51
Taxa de primă înmatriculare rămâne aceeaşi până în 2013

Ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, a declarat astazi ca taxa de prima inmatriculare se va aplica in forma actuala pana in 2013.

"Ceea ce pot sa spun sigur este ca pana in 2013 nu va fi un alt sistem, va fi taxa de prima inmatriculare care exista acum. Noi vom aplica deocamdata aceasta taxa auto care a existat si pana acum, cu modificarile pe care le-am propus in lege. Eu sper ca Senatul si Camera Deputatilor sa adopte cat mai repede aceasta lege, care inseamna 25% reducere la taxa auto si la prima vanzare a autovehiculelor inmatriculate inainte de 1 ianuarie 2007 si va trebui sa fie platita de catre cumparator", a explicat ministrul Laszlo Borbely.

"In ceea ce priveste Cartea verde, sunt mai multe aspecte, pentru ca sunt mai multe tari in UE care aplica acest sistem. Va trebui sa avem discutii si cu cei implicati cu RAR, cu cei care trebuie sa se implice. Ceea ce pot sa spun sigur e ca pana in 2013 nu va fi un alt sistem, va fi taxa prima inmatriculare care exista acum", a mai spus Borbely.


×