x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Turul Franţei: Plimbare pe fundul Atlanticului!

Turul Franţei: Plimbare pe fundul Atlanticului!

de Sorin Anghel    |    27 Iun 2011   •   11:50
Turul Franţei: Plimbare pe fundul Atlanticului!

Sa traversezi Europa de la Est la Vest nu este chiar usor. Cand o faci alaturi de o masina eleganta cum este Renault Megane Sport Tourer treci mai usor peste cei 2.600 de kilometri care sunt intre Bucuresti si Nantes.

Masina frantuzeasca are un design dinamic si fluid, diferit de cel al break-urilor obisnuite. Robustetea si tinuta de drum sunt exceptionale. In interior ai parte de linii fluide, finisaje de calitate si ergonomie excelenta a comenzilor. GPS-ul incorporat face toti banii, alegand de fiecare data rutele cele mai rapide. Cu un aparat similar, drumul ar fi fost cu 20% mai lung.

In Franta, Renault Megane Sport Tourer se simte ca pestele in apa, mai ales ca locuitorii din Hexagon sunt innebuniti dupa brandurile nationale. Dupa ce a defilat pe autostrada, automobilul frantuzesc s-a afisat cu eleganta si la Passage du Gois. Acolo a atras privirile tuturor. Turistii cu rulote, dar si localnicii veniti sa prinda scoici au intors capul dupa masina ce se adreseaza atat familistilor, cat si tinerilor ce conduc agresiv.

×
Subiecte în articol: turul frantei auto&moto renault megane