x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Un TV-LCD pentru implicare full hd pentru filmele preferate

Un TV-LCD pentru implicare full hd pentru filmele preferate

de Alexandru Radescu    |    23 Mai 2009   •   00:00
Un TV-LCD pentru implicare full hd pentru filmele preferate

Ne-a cam luat prin surprindere declaraţia recentă a reprezentanţilor unui mare lanţ din retail IT&C cum că redresarea pieţei de profil începe din a doua jumătate a anului. Aşa că venim în întâmpinarea cumpărătorilor care şi-au ţinut banii pe card în ultimele luni cu un produs premium: un televizor LCD Philips Ambilight.



Modelul 37PFL9604H este full HD (1920x1080p), are o diagonală de 37 de inci, widescreen (94 cm) iar preţul său este de 6.000 de lei. Televizorul are un contrast dinamic 80.000:1, timpul de răspuns este de 2 milisecunde la care se adaugă Clear LCD 100Hz. În plus, vine şi cu USB şi Wi-Fi 802.11g (conexiune wireless).

AMBILIGHT
Modelul face parte din seria 9000, beneficiind de tehnologia Ambilight Spectra 2. Multe texte de specialitate au apărut despre Ambilight. Te pierzi în detalii tehnice. Sondajele care s-au făcut printre testeri/utilizatori vorbesc despre o reducere a oboselii şi a solicitării, o îmbunătăţire a confortului vizual, relaxare şi implicare emoţională. Cu televizoarele Ambilight avem o lumină ambientală proiectată pe perete, sincronizată cu imaginile de pe ecran.


Telecomanda harmony, "ghidată" şi la console

4907-92318-10_15_case16copy.jpg
Conform oficialilor Best Distribution, piaţa jocurilor video din România este împărţită astfel: 70% jocuri pentru calculator, 30% jocuri pentru console. Iar la console, cota de piaţă a crescut cam cu 5% procente pe an, deşi e posibil ca 2009 să nu le fie favorabil.

Pentru fanii consolelor şi în special pentru posesorii modelelor produse de Sony, Logitech a lansat un adaptor care permite controlul cu telecomanda Harmony al tuturor sistemelor din casă, inclusiv pentru Playstation3. Cunoscând toate zecile de comenzi specifice PS3, adaptorul îţi oferă posibilitatea să porneşti sau să opreşti consola, să controlezi filmele de pe DVD sau Blu-ray Disc pe care le derulezi de pe PS3 etc. Adaptorul este disponibil deja în SUA la un preţ de 60 dolari şi va sosi în Europa în luna iulie.

×