x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Vremea se răceşte în weekend. VEZI PROGNOZA

Vremea se răceşte în weekend. VEZI PROGNOZA

24 Iun 2011   •   05:49

Vremea se raceste drastic in toata tara. Fata de vineri, sambata vom avea temperaturi si cu 10 grade mai mici, cu valori in general de la 16-17 grade in Bucovina si estul Transilvaniei pana la 26-27 de grade in sudul tarii.

SAMBATA

In tara: Vremea va fi instabila si se va raci accentuat in toate regiunile. Cerul va avea innorari si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, care in sud-estul tarii pot lua aspect de vijelie. Aceste fenomene se vor semnala pe arii extinse in nordul, centrul si estul tarii si pe spatii mai restranse in rest, indeosebi in cursul zilei. Vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor fi local insemnate in jumatatea estica a tarii si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 17 si 27 de grade , iar cele minime se vor situa intre 7 si 15 grade .

In Bucuresti: Vremea se va raci accentuat si va fi instabila. Cerul va prezenta innorari accentuate si temporar, mai ales in cursul zilei, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, iar cea minima va fi de 11 grade.

DUMINICA

In tara: Vremea va fi racoroasa. In jumatatea de est a tarii innorarile vor fi temporar accentuate si local vor cadea averse, insotite de descarcari electrice. In restul teritoriului cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vantul va sufla moderat si cu intensificari locale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 18 si 26 de grade, iar cele minime intre 6 si 14 grade.

In Bucuresti: Vremea va fi racoroasa. Cerul va fi temporar noros si trecator vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 24 de grade, iar cea minima va fi de 11 grade.

×