x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos 4 sfaturi pentru a obţine corpul la care ai visat

4 sfaturi pentru a obţine corpul la care ai visat

05 Iul 2017   •   15:55
4 sfaturi pentru a obţine corpul la care ai visat

Vara şi-a intrat în atribuţii, iar dacă până acum nu ai acordat atenţie acelui “corp perfect pentru plajă” la care ai visat, nu este încă timpul pierdut. Vara încă este aici, iar tu încă poţi să-ţi atingi obiectivul cu puţină determinare.

Iată câteva sfaturi pentru a obţine mai uşor corpul la care visezi:

1.  Mănâncă fructe şi legume

Dacă îţi presari mesele cu alimente proaspete, nutritive şi slabe în calorii eşti pe drumul cel bun spre transformarea la care ai visat. Este recomandat să mâncăm între trei şi cinci fructe şi legume pe zi. Trebuie să te concentrezi pe a mânca sănătos, nu pe a evita să mănânci alimentele preferate, căci numai această mentalitate te va ajuta să slăbeşti şi să vezi în oglindă ceea ce ţi-ai dorit.

2. Mănâncă un prânz bogat în fibre

Vei fi mai puţin tentată să mănânci gustări bogate în calorii, dacă optezi pentru un prânz bogat în fibre.

3. Renunţă la dulciuri

Să recunoaştem, nu poţi să ajungi la transformarea la care visezi, dacă mănânci o mulţime de alimente procesate şi îmbibate în zahăr. Va trebui să reduci semnificativ din cantitatea de dulciuri pe care o mănânci, dacă îţi doreşti să vezi rezultate reale. Asta nu înseamnă că nu poţi să te răsfeţi din când în când, însă trebuie să o faci cu moderaţie.

4. Numără-ţi caloriile

Singurul mod de a slăbi este să arzi mai multe calorii decât consumi. Bazat pe vârstă, greutate, înălţime şi nivel de activitate, un calculator online pentru calorii îţi va estima câte calorii trebuie să arzi pentru a te menţine sau pentru a pierde în greutate. Începe să ţi un jurnal al mâncării, pentru a ţine cont de fiecare muşcătură pe care o iei.

Combină aceste sfaturi cu un regim regulat de exerciţii şi vei obţine corpul la care ai sperat mai devreme decât te-ai fi aşteptat.

Sursă: FITDAY

×
Subiecte în articol: corp de vara dieta sfaturi pentru slabit