x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Clinica Eliade, specialişti în medicina integrativă: "Abordarea holistică aduce rezultate eficiente"

Clinica Eliade, specialişti în medicina integrativă: "Abordarea holistică aduce rezultate eficiente"

11 Mai 2021   •   12:52
Clinica Eliade, specialişti în medicina integrativă: "Abordarea holistică aduce rezultate eficiente"
Sursa foto: Facebook Clinica Eliade

Tratamentele holistice s-au evidențiat în ultimul deceniu pentru că sunt eficiente. Filosofia medicinei integrative este aceea că omul trebuie privit ca un întreg: corp, minte, spirit.

Dacă problema de la care pornește persoana este scăderea în greutate, soluția specialiștilor este complexă și urmărește fiecare aspect în care trebuie să se producă o schimbare. Abordarea holistică ajută clientul să obțină rezultate sigure, eficiente, dar mai ales trainice.

Medicina integrativă vizează tratarea personalizată a pacientului, care trebuie privit ca un întreg.

 

"Consider că a te înfrumuseța este în egală masură cu a avea grijă și de sănătatea ta", a declarat Tania Ghinea, managerul medical al Clinicii Eliade.

 

În plus, terapiile utilizate nu trebuie să vindece doar corpul, ci şi problemele apărute la nivel psihic şi emoţional, pentru că şi acestea pot influența.

"Combină foarte bine medicina alopată cu partea de terapii complementare sau terapii alternative, îmbinând astfel într-un sistem holistic cele patru planuri – fizic, mental, energetic și emoțional", a explicat Tania Ghinea.

Astfel, specialiștii recomandă începerea planului de tratament cu un control amănunțit.

"La început se face un consult integrativ în care medicii integrativi preiau pacientul și fac o anamneză corectă, văd despre ce este vorba și despre ce necesități au persoanele, apoi se merge pe zona de iridiologie, diagnosticarea pe iris, unde se evidențiază anumite probleme", a mai precizat managerul medical al Clinicii Eliade.

După finalizarea consultului integrativ, specialiștii clinicii concep un program personalizat.

"Noi, pe lângă conceptul de sănătate, integrăm foarte bine și partea de înfrumusețare și avem un etaj dedicat remodelării corporale și a recuperării medicale, pentru slăbit și pentru întreținere.

Toate aparatele sunt atent îmbinate când se face evaluarea, ca să i se ofere clientei sau clientului varianta de pachete", explică Tania Ghinea.

Cu o frecvență de două ori pe săptămână, specialiștii garantează rezultate după prima lună.

"Avem aparatură de ultimă generație, care la bază au efecte de drenaj limfatic, sistemul de infraroșu care ajută foarte mult pentru scăderea țesutului adipos în exces și împreună cu masajul cu bambus, și anume roller shape-ul, care merge foarte bine atât pe zona de circulator, adică persoanele care au probleme de sănătate, și în același timp persoanele care vor să scape de celulită și de țesutul adipos în exces", a declarat managerul.

Cel mai îndrăgit aparat al clincii este body shape, întrucât oferă rezultate uimitoare.

"Rezultatele, atât la roller shape, cât și la body shape și la active shape sunt foarte rapide. De la ședință la ședință, rezultatele se văd foarte bine. De exemplu, la band body shape se scad până la 1000 – 1200 de calorii la 30 de minute, depinde de ritmul cu care lucrează clientul.Se folosesc foarte multe componente – aromoterapie, colagenul, infraroșul, ozonoterapia și drenajul limfatic", a mai anunţat Tania Ghinea.

Soluții sunt și pentru doamnele sau domnișoarele care nu vor să depună efort. Specialiștii recomandă active shape-ul.

"Are la bază sistemul de vacuum și de masaj, se merge și pe sănătate și pe înfrumusețare, și partea de radiofrecvență. De exemplu, la active shape se fac măsurători și se fac înainte și după fiecare ședință și la fiecare doamnă au fost rezultatele scontate și într-adevăr se scade foarte bine în centimetri, adică avem la fiecare ședință rezultate", a mai precizat managerul.

În orice caz, aparatele pot fi și combinate între ele. Iar după vizita la clinică, pacienta are un plan și pentru acasă.

"Trebuie să țină dieta respectivă ca rezultatele să fie mai scontate. Plus consumul de lichide. Este foarte important ca și în timpul efortului fizic pe care îl depun în cadrul secției de remodelare corporală, cât și acasă să consume anumite lichide sau ceaiuri recomandate de către colegul de pe partea de fitoterapie și regimul alimentar recomandat fiecărei persoane în parte", a anunţat managerul Tania Ghinea.

Iar după ce ați ajuns la forma dorită, specialiștii recomandă menținerea.

"Există, de exemplu, doamne care vor să vină și să slăbească, ajung la rezultatul scontat, după care li se propune un alt tip de tratament pentru întreținere sau pentru tonifere, depinde care a fost scopul pentru care a venit inițial, dar în general e bine să menținem prin anumite tratamente", a încheiat managerul medical al Clinicii Eliade.

 

×
Subiecte în articol: Clinica Eliade