x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Horoscop: Cum educi copiii in functie de zodia acestora

Horoscop: Cum educi copiii in functie de zodia acestora

28 Mai 2018   •   15:45
Horoscop: Cum educi copiii in functie de zodia acestora

Nu exista un scenariu stric de educare a copiilor, care sa se potriveasca tuturor, mici si mari. Sunt, desigur, linii directoare, norme ce pot fi luate in calcul, in functie de caracterul fiecaruia.

 

Berbec
 
Sunt neastamparati de mici, nu stau o clipa locului. De aceea trebuie sa luati masuri de siguranta pentru a evita accidente inclusiv in casa. Pe de alta parte, incercati sa canalizati aceasta energie spre ceva anume, precum activitati sportive sau dansuri. Sau macar plimbari prelungite, cu trotineta, bicicleta, role sau orice altceva. In plus, inca din primii ani de viata refuza sa se supuna altora.

Taur

Sunt mai linistiti, mai echilibrati, stau si se joaca linistiti, fara sa ridice pretentii. Dar apar aici doua probleme: nu impart cu nimeni nimic si nu suporta sa fie comparati cu altii. Pe de alta parte, si incapatanarea specifica Taurilor incepe sa se manifeste destul de devreme.

Gemeni

Pregatiti-va sa raspundeti la mii de intrebari. Cei nascuti in zodia Gemenilor vor sa stie tot, fiind interesati si de stiinta, si de literatura, sport si multe altele. Deci, cea mai mare problema va fi aceea de a-i invata sa se concentreze pe o singura chestiune.

Rac

Copii foarte talentati, dar fantastic de sensibili. Cu greu veti ghici ce anume i-a suparat. De aceea, trebuie sa va purtati cu ei cu foarte mare grija, determinandu-i sa vorbeasca despre sentimentele si problemele lor. Daca veti proceda astfel, veti usura considerabil viata copiilor dumneavoastra.

Leu

Nu exista, practic, dificultati in educarea copiilor nascuti sub acest semn zodiacal. Un singur dar – fara minciuni. Deloc. Nici macar cu cele mai bune intentii. Numai sinceritate, demnitate si transparenta. Din pacate, Leii fac foarte multe lucruri numai pentru a fi laudati.

Fecioara

Destul de complicat, pentru ca nu inteleg cum trebuie emotiile si nu dau doi bani pe autoritate. Numai logica, analiza si bun simt. Prin urmare, daca dorit sa interziceti ceva copilului dumneavoastra, explicati de ce. Daca va accepta, va respecta intotdeauna rugamintile altora.

Balanta

Pentru ca totul sa fie bine, in familie trebuie sa fie armonie. Numai in astfel de conditii copiii Balanta se vor dezvolta normal, reusind, la momentul potrivit, sa-si demonstreze intregul potential.

Scorpion

O avalansa de energie. Este inutil sa interzici ceva unor astfel de copii- trebuie explicat si demonstrat. Da, cu ei este intr-adevar, foarte dificil, foarte greu.

Sagetator

Plini de viata, activi, comunicativi, dar absolut iresponsabili. Daca nu veti reusi sa ii invatati un adevar simplu, si anume ca pentru cuvinte si fapte raspunde fiecare in pare, va avea multe probleme in viitor.

Capricorn

Linistiti, lenti si fara probleme.Invata bine, asculta, nu-i asalteaza pe altii cu sumedenii de intrebari. Prefera sa citeasca, pentru a obtine singuri informatiile dorite. Totusi, daca nu ii invatati sa socializeze, cand vor fi mari vor intampina mari dificultati in comunicarea cu altii.

Varsator

Par niste ingeri gingasi si nevinovati. Pana cand le interziceti ceva fara motiv, fara argumente. Si uite asa, apar scandaluri, scene de isterie si tot felul de situatii neplcute. In rest, nici un fel de probleme.

Pesti

Prefera sa petreaca o mare parte a timpului fie visand, fie in compania cuiva. Daca sunt singuri incep imediat sa se plictiseasca si nu conteaza cate jucarii au si daca au sau nu acces la gadgeturi. Cea mai frecventa problema cu care se confrunta este sensibilitatea, impertinenta.

×
Subiecte în articol: copii educatie zodie horoscop berbec taur gemeni