x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Bicarbonatul de sodiu - cum îl folosești în TERAPIA CANCERULUI

Bicarbonatul de sodiu - cum îl folosești în TERAPIA CANCERULUI

27 Apr 2017   •   03:21
Bicarbonatul de sodiu - cum îl folosești în TERAPIA CANCERULUI

Bicarbonatul de sodiu isi dezvaluie rand pe rand miraculoasele beneficii. Medicamentele traditionale antifungice sunt ineficiente in tratarea tumorilor solide. Uneori e nevoie să apelezi la tratamente naturiste.

Doctorul sustine ca a indentificat in premiera substanta capabila sa penetreze aceste infectii. Pentru un cancer al organelor interne, solutia este bicarbonatul de sodiu. Un ingredient banal din bucatarie, la beneficiile căruia nu te-ai fi gândit niciodată așa. Dar... Aceasta ar fi cea mai buna substanta pentru a elimina saua meliora multe forme de cancer.

Bicarbonatul de sodiu. Cum îl folosim

Cel mai bun mod de a incerca sa elimini o tumoare este de a o aduce in contact cat mai direct cu bicarbonatul de sodiu, utilizand administrarea orala pentru tubul digestiv, clismele pentru rect, folosind irigatorul pentru vagin si uter, injectarea intravenoasa pentru cancerul pulmonar si cerebral, inhalarea pentru caile respiratorii superioare.

8 KG în 10 ZILE! E posibil, dacă alegi DIETA CU BROCCOLI

Sanii, ganglionii limfatici si regiunile subcutanate afectate se pot trata cu perfuzii locale. Organele interne.................

CItește mai multe despre vindecarea cancerului cu bicarbonatul de sodiu 

×
Subiecte în articol: bicarbonatul de sodiu cancer