Jurnalul.ro Horoscop 5 cele mai atractive cupluri din zodiac

5 cele mai atractive cupluri din zodiac

de Moira Dună    |   

Câteva perechi de zodii sunt considerate deosebit de atractive.

Leu + Balanță
Acest cuplu este considerat cel mai atractiv cuplu din zodiac. Leii au cel mai bun stil și au mare grijă de fizicul lor. În plus, au cele mai strălucitoare personalități. Balanța este preferata mulțimii. Sunt persoane foarte drăgute, cu un simț incredibil al modei și știu să se comporte în orice mediu.

Vărsător + Gemeni
Semnele de aer sunt în mod natural frumoase. Deci, nu este surprinzător că acest duo se află printre cele mai atractive. Gemenii și Vărsătorul sunt cunoscuți pentru natura lor prietenoasă și emană frumusețe. Ambii sunt oameni cu spirit liber, care tind să aibă dulapuri de invidiat (deseori ei stabilesc tendințele modei). Cu trăsăturile lor perspicace și aura tinerească, ai crede că stai lângă celebrități.

Citiți și 3 zodii sunt preocupate de dragoste, în perioada 9 - 15 septembrie 2024

Taur + Fecioară
Taurul și Fecioara formează acel cuplu care știe să atragă atenția. Iubitoare de toate lucrurile frumoase, Fecioara are grijă de ea însăși. Datorită rutinele lor de îngrijire a pielii, Fecoarele au o piele oarecum aproape perfectă. Taurii sunt suficient de stabili pentru a-și permite cele mai noi produse de modă și frumusețe. Așadar, pune-i pe cei doi împreună și ai un duo care arată bine întotdeauna.

Berbec + Săgetător
Fie că este vorba de personalitatea sau de aspectul lor, semnele de foc sunt incredibil de atractive, iar Berbecul și Săgetătorul nu dezamăgește. Sunt atletici, mereu în mișcare, și evită fast-food-ul. Formează unul dintre cuplurile de putere ale zodiacului. Sunt atrăgători în mod individual și au personalități mai mari decât viața. Cei doi știu să se distreze și să nu lase pe nimeni deoparte.

Citiți și Zodii cu noroc în dragoste în această toamnă. Mihai Voropchievici: "Ei sunt aşteptaţi de dragoste şi pasiune"

Pești + Rac
Fata și băiatul de alături. Aceștia formează un cuplu adorabil. Peștii au o față tinerească, astfel că atrag adesea potențialii pretendenți în calea lor, în timp ce trăsăturile moi ale Racului magnetizează eventualele potriviri. Deși ambele semne par timide potla început, personalitățile lor (pe care le vei descoperi în timp) te vor face să înțelegi de ce sunt atât de atrăgători, potrivit collective.world.

 

Subiecte în articol: zodii atractiv perechi
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri