Jurnalul.ro Horoscop 6 zodii dificile în dragoste. Le este greu să se implice în relații de lungă durată

6 zodii dificile în dragoste. Le este greu să se implice în relații de lungă durată

de Moira Dună    |   

6 semne zodiacale se străduiesc din greu să fie loiale în dragoste.

Berbec
În timp ce Berbecii pot fi însoțitori loiali, ei sunt, de asemenea, extrem de înflăcărați și pasionali, ceea ce îi conduce adesea pe drumul multor îndrăgostiri. Sunt amatori energici și atractivi, cărora le place să flirteze și să urmărească noi perspective. În cele din urmă, un Berbec se va stabili cu partenerul potrivit dar, pentru o vreme, ei se vor distra.

Săgetător
Cunoscut ca fiind unul dintre cele mai independente semne din zodiac, este extrem de greu să ții aproape un Săgetător. Sunt aventurieri în suflet și iubesc să experimenteze multe locuri, să cunoască oameni și să învețe lucruri noi în fiecare zi. Datorită naturii lor exploratorii, Săgetătorului îi este dificil să-și ia un angajament de teamă că îi va reține să exploreze lumea.

Rac
Racii nu doresc altceva decât să ofere și să primească dragoste. Cu toate acestea, sunt empatici și ridică ziduri înalte care să-i protejeze de emoții și să nu fie răniți. Își păzesc inimile foarte bine și doar cel mai răbdător iubit îi va putea face să lase garda jos. Așa că, în timp ce Racului i-ar plăcea să se implice într-o relație de dragoste, ei evită monogamia o lungă perioadă de timp, până când partenerul potrivit îi face să se simtă suficient de în siguranță pentru a se deschide.

Scorpion
Scorpionul profund și tulburător prosperă atunci când se află într-o relație sănătoasă. Cu toate acestea, gelozia și tendința Scorpionilor de a gândi exagerat îi împing adesea pe calea autosabotării. Din cauza rănilor din trecut și a relațiilor eșuate, le este dificil să se implice în relații monogame, de teamă că trecutul se va repeta. Odată ce acest semn se uită în interior și învață să se vindece, ei vor fi parteneri iubitori, pe termen lung. Dar, pentru o vreme, situațiile toxice le vor guverna viața.

Gemeni
Gemenii sunt inteligenți și sociabili, cărora le place să iasă în oraș. Își fac mulți prieteni dar le este greu să se dedice unui singur partener. Gemenii au nevoie de emoție în viața lor de zi cu zi, motiv pentru care își inundă calendarele cu ieșiri sociale, oportunități de relații și întâlniri. Când întâlnesc persoana potrivită, vor învăța să se stabilească puțin, dar, cât sunt tineri, vor să fie sălbatici și liberi.

Fecioară
Perfecționistele Fecioare încearcă să găsească un partener care să corespundă standardelor lor și să le iubească corect. Deși le este greu să recunoască, lista lor de verificare este lungă și pot fi excesiv de critice față de ceilalți. Când sunt în relații sănătoase, sunt parteneri incredibili care te împing să fii cel mai bun. Cu toate acestea, pentru o vreme, această natură critică le oprește perspectivele de întâlnire, iar Fecioara are nevoie de ceva timp pentru a învăța cum să o valorifice. Ca să nu mai vorbim de faptul că acest ochi hiper-analitic este adesea îndreptat spre interior, făcând Fecioarele foarte nesigure și dure cu ele însele. Una peste alta, poate dura ceva timp pentru ca acest semn să se lumineze înainte ca să devină partenerii fantastici, monogami, care sunt destinați să fie, potrivit collective.world.

 

Subiecte în articol: zodii loial dragoste
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri