Jurnalul.ro Cultură Muzica Alina Manole Quintet – concert sub Luna Pătrată, în Grădina Urbană a Palatului Bragadiru

Alina Manole Quintet – concert sub Luna Pătrată, în Grădina Urbană a Palatului Bragadiru

de Magdalena Popa Buluc    |   

Nume de marcă al scenei folk, ALINA MANOLE aduce blândele sonorităţi de pe albumul Luna Pătrată, dar şi de pe alte materiale reper din cariera sa, într-un concert special, programat pe 26 Iulie la Palatul Bragadiru – Grădina Urbană, de la ora 20.00.

Formula de quintet ce întregeşte acest concert are în componenţă muzicieni de excepţie: Adi Tetrade, Alex Cismaru, Alexandru Matei și Alin Neagoe, iar magia întâlnirii este garantată căci Luna Pătrată va veghea deasupra inimilor celor prezenți.

Sunteţi, aşadar invitaţi la o întâlnire muzicală ca o ploaie de vară, pe cât de răscolitoare, pe atât de eliberatoare, cu final senin şi irepetabil.

 

Grădina Urbană a Palatului Bragadiru continuă să găzduiască în această vară şi alte concerte:

27 Iulie – Sarmalele Reci – Şpriţ de vară la Palat – o întâlnire de neratat cu trupa ce îmbină satira socială cu umorul desprins parcă din textele lui Caragiale şi face haz de necaz într-o manieră care s-a dovedit profetică.

2 August – Taxi - hituri care au bucurat generații, dar și cu piese noi, toate asezonate cu o doză de umor în stilul bine-cunoscut al lui Dan Teodorescu.

 

 

Subiecte în articol: Palatul Bragadiru Alina Manole Quintet
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri