Jurnalul.ro Ştiri Externe Un veteran al războiului din Vietnam a dat lovitura la loto. 6 bilete completate cu aceleași numere

Un veteran al războiului din Vietnam a dat lovitura la loto. 6 bilete completate cu aceleași numere

de Anastasia Paul    |   

Un veteran al războiului din Vietnam a intrat într-un magazin de băuturi alcoolice din Massachusetts într-o zi rece de decembrie pentru a completa un bilet de loterie, așa cum face de peste două decenii.

De data asta însă, "intuiția" i-ar fi spus să completeze 6 bilete și să încercuiască aceleași numere pe toate tichetele. 

Raymond Roberts a câștigat astfel 390.000 de dolari pentru fiecare bilet, ceea ce înseamnă aproape 2 milioane de dolari în total. Mai mult, la ultimul tichet a ales o opțiune specială care îi va aduce în plus 20 de plăți anuale a câte 25.000 de dolari, relatează bbc.com.

Loteria acordă o sumă stabilită pentru completarea biletelor cu numerele de pe cele 5 bile extrase, ceea ce înseamnă că sunt posibile mai multe câștiguri. Cele alese de Raymond Roberts au fost o combinație de zile de naștere și date aniversare pe care a mai folosit-o și pe alte bilete de loterie, dar fără succes până acum. 

El locuiește în Fall River, aflat la circa 80 de kilometri sud de Boston și s-a prezentat pe 15 decembrie 2022 la sediul Loteriei de Stat Massachusetts din Dorchester pentru a-și ridica premiul.

Bărbatul spune că deocamdată vrea să-și cumpere o motocicletă din banii câștigați. Ca o predestinare, jocul la care a dat lovitura se numește Lucky for Life. Conform statisticilor, șansele de a câștiga 25.000 de dolari pe an pentru toată viața sunt de 1 la 1,8 milioane. 

Interesant este și faptul că locuitorii statului Massachusetts cheltuiesc cei mai mulți bani/persoană din Statele Unite pentru biletele de loterie.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri