Jurnalul.ro Timp liber Monden Angelina Jolie îl acuză pe fostul soț, Brad Pitt, de abuz

Angelina Jolie îl acuză pe fostul soț, Brad Pitt, de abuz

Angelina Jolie a depus o plângere în instanță, în care descrie ceea ce consideră comportamentul abuziv al fostului soț Brad Pitt, intensificând astfel bătălia juridică pentru o cramă franceză și dezvăluind noi detalii despre destrămarea mariajului lor, scrie Reuters.

Dosarul depus la un tribunal din Los Angeles susține că Pitt a încercat să condiționeze participației sale la vinărie de un acord de confidențialitate care i-ar fi interzis să discute public despre "abuzul fizic și emoțional al lui Pitt asupra ei și a copiilor lor".

Dosarul lui Jolie descrie un episod din timpul unui zbor cu un avion privat din septembrie 2016, în care Pitt ar fi "apucat-o pe Jolie de cap și a scuturat-o" înainte de a o "împinge în peretele de la baie". De asemenea, Pitt "l-a sufocat pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul în față", se susține în dosar.

Avocații lui Pitt nu au răspuns imediat la întrebări.

Dosarul solicită cereri reconvenționale într-un proces pe care Pitt l-a intentat împotriva lui Jolie și a fostei sale companii în februarie. Pitt susține că vânzarea de către Jolie, în septembrie 2021, a participației sale la vinăria Chateau Miraval către o companie internațională de băuturi a fost ilegală, deoarece cei doi au convenit că nu își vor vinde niciodată participațiile fără acordul celuilalt.

Jolie a declarat în documentul depus marți că nu a existat un astfel de acord.

În dosarul ei, Jolie a mai spus că FBI a cercetat incidentul din avion și "a ajuns la concluzia că guvernul avea motive probabile pentru a-l acuza pe Pitt de o infracțiune federală". Pitt nu a fost acuzat de nicio infracțiune, iar un purtător de cuvânt al FBI nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: angelina jolie
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri