Jurnalul.ro Cultură Film Jennifer Aniston îl critică pe JD Vance pentru comentariul cu privire la femeile fără copii

Jennifer Aniston îl critică pe JD Vance pentru comentariul cu privire la femeile fără copii

de Redacția Jurnalul    |   

Jennifer Aniston l-a criticat pe candidatul lui Donald Trump la funcția de vicepreședinte, JD Vance, pentru comentariile reapărute în care îi numea pe democrați o „adunătură de doamne pisică fără copii cu vieți mizerabile”, potrivit BBC.

Actrița din „Friends”, în vârstă de 55 de ani, a postat un interviu din 2021 cu JD Vance, care a fost distribuit pe scară largă de când acesta a fost selectat drept vicepreședinte al lui Trump pentru alegerile prezidențiale din noiembrie.

„Cu adevărat nu pot să cred că acest lucru vine de la un potențial vicepreședinte al Statelor Unite”, a scris Aniston pe Instagram.

„Tot ce pot spune este... Domnule Vance, mă rog ca fiica dumneavoastră. să fie suficient de norocoasă încât să aibă copiii ei într-o zi”.

Vance are o fiică în vârstă de doi ani și doi băieți.

„Sper că nu va trebui să apeleze la FIV ca a doua opțiune”, a scris Aniston. „Pentru că tu încerci să îi iei și asta”.

Actrița a vorbit anterior deschis despre dificultățile sale în încercarea de a avea copii prin fertilizare in vitro (FIV).

Luna trecută, Vance a votat pentru blocarea legislației propuse de democrați pentru a garanta accesul la FIV la nivel național. În clip, Vance a criticat-o pe vicepreședinta Kamala Harris pentru că nu are copii biologici.

Kamala Harris este mama vitregă a celor doi copii ai soțului său Doug Emhoff.

Dar Vance i-a spus fostului prezentator al Fox News, Tucker Carlson, că SUA sunt conduse de „o grămadă de doamne fără copii care sunt nefericite cu viețile lor și cu alegerile pe care le-au făcut, așa că vor să facă și restul țării nefericită”.

„Uitați-vă la Kamala Harris, Pete Buttigieg, AOC [Alexandria Ocasio-Cortez], întregul viitor al democraților este controlat de oameni fără copii”, a spus el. „Cum poate avea sens să ne predăm țara unor oameni care nu au cu adevărat un interes direct în ea?”.

Secretarul Transporturilor, Pete Buttigieg, a abordat, de asemenea, comentariile lui Vance la începutul acestei săptămâni, vorbind despre adoptarea de gemeni cu soțul său, Chasten.

„Lucrul cu adevărat trist este că a spus asta după ce eu și Chasten trecusem printr-un eșec destul de sfâșietor în drumul nostru privind adopția”, a declarat Buttigieg pentru CNN.

„Nu avea de unde să știe asta - dar poate că de aceea nu ar trebui să vorbești despre copiii altora”.

Au existat reacții negative și din partea fanilor cântăreței și compozitoarei Taylor Swift, care nu are copii - și trei pisici.

„Este îndrăzneț, pentru cineva care caută voturi, să se concentreze asupra „doamnelor cu pisici fără copii”, când liderul doamnelor cu pisici fără copii este Taylor Swift”, a postat scriitoarea britanică Caitlin Moran pe X.

Un alt utilizator X a distribuit coperta revistei Time în care Swift a pozat cu una dintre pisicile sale, scriind: „Iadul nu are furie ca o anumită doamnă pisică fără copii care încă nu a susținut un candidat la președinție”.

În 2022, Aniston a declarat pentru Allure că și-ar fi dorit ca cineva să îi spună să își congeleze ovulele.

„A fost un drum provocator pentru mine, drumul de a face copii”, a spus ea. „Toți anii și anii de speculații... a fost foarte greu. Am trecut prin FIV, am băut ceaiuri chinezești, orice”. Dar ea a avut „zero regrete”. „Aș fi dat orice dacă cineva mi-ar fi spus: 'Îngheață-ți ovulele. Fă-ți o favoare'. Pur și simplu nu te gândești la asta. Așa că iată-mă astăzi”, a declarat ea revistei. „Nava a plecat”, a mai spus.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: Jennifer Aniston JD Vance copil
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri