Jurnalul.ro Ştiri Observator Apel din străinătate la ISU Brașov: A cerut să îi fie salvată mama de fratele violent

Apel din străinătate la ISU Brașov: A cerut să îi fie salvată mama de fratele violent

de Redacția Jurnalul    |   

Un brașovean plecat în străinătate a sunat la 112 pentru a cere ajutor pentru mama rămasă acasă, care se confrunta cu comportamentul agresiv al copilului cu care locuia.

Apelul la 112 a venit luni seara, în jurul orei 19, la Dispeceratul 112 Brașov: „Am nevoie de ajutor la o anumită adresă! Nu este vorba de mine, ci despre părinții și fratele meu! Fiind plecat din țară, vorbeam cu mama pe apel video, iar fratele meu care suferă de anumite afecțiuni are un comportament agresiv! Am sunat eu, pentru că mamei îi este frică să nu devină mai violent”, a spus cel plecat în străinătate.

Poliția Brașov a trimis echipajele la adresa indicată. Alături de polițiști, au intervenit și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov și paramedici din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, potrivit unei postări pe Facebook a Ministerului de Interne.

Pe holul blocului, a fosst găsită mama apelantului, puternic afectată de starea fiului său cu care locuia.

„Este în casă, dar nu se mai poate înțelege nimeni cu el! Să știți că are și două cuțite la el”, a spus femeia.

Din spatele ușii, se auzeau țipetele acestuia și obiecte ce păreau a fi aruncate: „Dacă intrați, o să vedeți voi!”, spunea individul agresiv.

Cum exista riscul ca bărbatul să își facă rău, polițiștii din cadrul SAS au decis să pătrundă în locuință.

„Intervenția a fost una destul de sensibilă, pentru că o persoană în asemenea stare este extrem de instabilă și nu poate comunica logic. Din fericire, misiunea a fost una reușită, iar bărbatul a fost preluat de cadrele medicale și transportat la spital pentru tratament de specialitate. Mama suferise un atac de panică, dar pe tot parcursul serii a fost consiliată și a fost supravegheată de cadre medicale, iar în acest moment este bine”, arată MAI pe pagina de Facebook.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: apel strainatate violent mama
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri