Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Au făcut echipă la Power Couple, iar acum se întrec în cele mai bune sărituri: Emi și soția lui, Mădălina, duel de zile mari la Splash! Vedete la Apă

Au făcut echipă la Power Couple, iar acum se întrec în cele mai bune sărituri: Emi și soția lui, Mădălina, duel de zile mari la Splash! Vedete la Apă

de Redacția Jurnalul    |   

Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, au acceptat provocarea Splash! Vedete la Apă și au intrat în această competiție cu gândul de a fi cei mai buni: ,,Este amuzant faptul că, după ce am făcut super echipă la Power Couple, acum suntem unul impotriva celuilalt și ne duelăm în sărituri”, glumește Mădălina, hotărâtă, totodată, să aibă cea mai bună săritură în ediția Splash difuzată în această seară, de la 20.30, la Antena 1: ,,Eu concurez pentru mine, el concurează pentru el, fiecare este cu treaba lui aici, nu mai formăm o echipă”.

Despre participarea la Splash, într-o ediție dedicată Power Couple România – La bine și la greu, show-ul care redefinește relația de cuplu, Emi mărturisește că principalul motiv pentru care a venit este să-și susțină soția: “Chiar dacă suntem amândoi concurenți, eu sunt aici să-mi susțin soția, indiferent de înălțimea de la care sare; vreau să fiu alături de ea“.

Emi și Mădălina s-au antrenat împreună, iar Bobo, antrenorul lor, i-a transmis artistului: ,,Vezi că ea sare foarte bine! Tu ai mai fost și în trecut la Splash, ridică-te la același nivel și sari în cap!”, iar ce a urmat a stârnit hohote de râs.

Cum s-au descurcat cei doi, cine a sărit de la cea mai mare înălțime, dar ce au pregătit și Oana Matache, Radu Siffredi Tudor, Ionescu și Eliza Natanticu, colegii lor din această ediție, telespectatorii vor afla urmărind ediția Splash! Vedete la Apă difuzată în această seară, de la 20.30, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, notează prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri