Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat găsit mort sub un tractor răsturnat pe câmp

Bărbat găsit mort sub un tractor răsturnat pe câmp

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi au demarat, duminică, o anchetă, după ce un bărbat din localitatea Pietrosu, comuna Tătăruşi, a murit sâmbătă seara, după ce a fost prins sub un tractor. 

Bărbatul a fost găsit întâmplător pe un câmp. În urma unui apel primit la serviciul 112, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, ale ambulanţei şi descarcerare. 

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, pe o parte din drum, cadrele medicale au fost nevoite să se deplaseze pe jos cu echipamentele şi aparatura medicală. 

"A fost dirijat un echipaj cu medic de la substaţia Paşcani, care a găsit la locul solicitării un bărbat decedat. Acesta avea un traumatism cranio-cerebral sever şi multiple traumatisme la nivelul toracelui şi membrelor", a declarat Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al SAJ Iaşi. 

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili în ce condiţii s-a produs accidentul.

"Un bărbat în vârstă de 42 de ani care conducea un tractor pe un câmp a murit strivit după ce vehiculul a derapat şi s-a răsturnat. Bărbatul nu avea permis de conducere, iar vehiculul nu era înmatriculat", a declarat Adina Lupu, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi. 

Potrivit reprezentanţilor IPJ Iaşi, în cauză a fost întocmit un dosar penal. AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri