Jurnalul.ro Ştiri Observator Incredibil! Un bărbat a fost împușcat în Ilfov, în timp ce făcea campanie electorală

Incredibil! Un bărbat a fost împușcat în Ilfov, în timp ce făcea campanie electorală

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat a fost împușcat, joi seara, în Ilfov, în timp ce făcea activități electorale.

Polițiștii din Buftea au fost sesizați prin apel 112 că, în jurul orei 19.00, pe o stradă din oraș, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, ar fi fost „agresat fizic, prin împușcare”, cu o armă de tip air-soft, de către un alt bărbat, de 29 de ani, care ar locui în zonă.

Primele informații arată că, în momentul în care a fost împușcată, victima efectua activități electorale, conform Poliției Ilfov.

„La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Buftea, pentru efectuarea activităților din competență, precum și un echipaj medical din cadrul SABIF, care, în urma primelor investigații, a stabilit că victima prezintă o echimoză la nivelul piciorului. Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a fost căutat și depistat de polițiști, iar în prezent a fost condus la sediul poliției orașului Buftea, pentru continuarea cercetărilor. Polițiștii orașului Buftea efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, informează sursa citată.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: impuscat ilfov campanie electorala
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri