Jurnalul.ro Ştiri Observator Crimă oribilă! Un bărbat și-a ucis iubita în vârstă de 17 ani, apoi s-a sinucis într-un hotel din București

Crimă oribilă! Un bărbat și-a ucis iubita în vârstă de 17 ani, apoi s-a sinucis într-un hotel din București

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat de 24 de ani și-a ucis iubita în vârstă de 17 ani, într-o cameră de hotel din Capitală. Cuprins de remușcări, bărbatul s-a sinucis.

Poliția Capitalei- Secția 20 Poliție a fost sesizată miercuri de o femeie, angajată a unui hotel din Sectorul 6, în jurul orei 12.00, prin apel 112, cu privire la faptul că într-una dintre spațiile de cazare s-ar afla două persoane, care prezintă urme de agresiune.

La adresă s-au deplasat polițiștii și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul celor două persoane, un bărbat și o femeie, în vârstă de 24, respectiv 17 ani, ce se aflau într-o cameră a hotelului.

„În urma cercetării efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 24 de ani a suprimat viața tinerei, după care a procedat la suicid cu un obiect tăietor-înțepător”, anunță, joi, Poliția Capitalei.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Trupurile celor doi au fost transportate la Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: ucisa iubita crima sinucidere sector 6
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri