Jurnalul.ro Ştiri Observator Bătaie între clanuri în orașul Pantelimon: Răfuială continuată la Spitalul Pantelimon, cinci răniți și distrugeri importante

Bătaie între clanuri în orașul Pantelimon: Răfuială continuată la Spitalul Pantelimon, cinci răniți și distrugeri importante

de Redacția Jurnalul    |   

Un conflict violent între două clanuri rivale a izbucnit sâmbătă pe Strada Viilor din orașul Pantelimon și a continuat în Spitalul Pantelimon, unde cinci persoane au ajuns pentru a primi îngrijiri medicale. Scenele de groază s-au extins în secția de Urgențe, unde agresorii, înarmați cu bâte, au pătruns căutându-i pe rivalii lor, provocând distrugeri și panică în rândul pacienților și personalului medical.

Conform imaginilor surprinse de camerele de supraveghere și obținute în exclusivitate de Antena 3 CNN, agresorii au spart geamurile unei mașini și au devastat un monitor medical din camera de gardă.

Poliția a fost alertată prin 112, însă atacatorii au reușit să părăsească spitalul înainte de sosirea forțelor de ordine. În prezent, polițiștii din cadrul Secției 9 București efectuează cercetări pentru tulburarea ordinii publice, distrugere și loviri sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Imaginile arată agresorii care intră pe poartă, sunt mai multe persoane cu bâte în mâini, la Camera de Gardă Urgențe Triaj. O parte dintre ei urcă pe scări, iar alții intră pe celelalte intrări ale spitalului, căutându-i pe cei pe care îi bătuseră mai devreme.

O mașină a fost distrusă, capota este deformată, semn că a existat și o tamponare între cele două mașini ale agresorilor și ale victimelor. Se pare că agresorii au încercat să îi blocheze, să îi oprească și să-i scoată din mașină. Cel mai probabil oamenii se temeau pentru viața lor și nu voiau să iasă, așa că agresorii au încercat să spargă parbrizul cu bâtele, însă în momentul în care și-au dat seama că nu reușesc, au venit la portiere atât în față, cât și în spate. Au reușit să spargă geamurile mașinii. Polițiștii au luat deja amprente de pe această mașină.

De asemenea, în imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum agresorii intră în fiecare salon de la camera de gardă pentru a-și căuta victimele.

Incidentul a generat o anchetă penală, iar autoritățile încearcă să-i identifice și să-i rețină pe cei implicați în scandalul sângeros.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri