Jurnalul.ro Ştiri Locale Beat și periculos. Un bărbat înarmat cu o bâtă de baseball a declanșat un scandal de proporții

Beat și periculos. Un bărbat înarmat cu o bâtă de baseball a declanșat un scandal de proporții

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat de 56 de ani din Hunedoara a provocat un scandal violent într-un magazin alimentar. Suspectul, beat și înarmat cu o bâtă de baseball, a lovit și înjurat șase persoane.

Acesta avea asupra sa o bâtă de baseball, care i-a fost confiscată de un polițist de 45 de ani, aflat în timpul liber, înaintea sosirii forțelor de ordine. Agentul a aplanat, de asemenea, conflictul, informează IPJ Hunedoara.

Beat, agresorul a intrat în conflict cu mai multe persoane într-un magazin alimentar din Hunedoara.

În urma sesizării, mai multe patrule de poliție au mers acolo, legitimându-i pe cei șapte bărbați care au participat la altercație.

Poliștiștii au constatat că cel care a început conflictul, un bărbat de 56 de ani, din orașul Hunedoara, care consumase alcool și avea asupra sa o bâtă de baseball, a intrat în magazinul alimentar unde a lovit și agresat verbal șase bărbați, pe unii lovindu-i cu pumnii și picioarele, pe alții cu palma.

Polițiștii au deschis un dosar de urmărire penală pentru loviri, alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice. Bărbatul a fost reținut preventiv pentru violențe și tulburarea ordinii publice.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: beat periculos bata scandal bărbat
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri