Jurnalul.ro Ştiri Externe Ce sanse are Meghan Markle sa schimbe lumea!

Ce sanse are Meghan Markle sa schimbe lumea!

Meghan Markle, proaspata sotie a printului Harry, nu face parte dintre persoanele care sa se multumeasca doar cu titlul nobiliar si statutul dobandite odata cu intrarea in familia regala a Marii Britanii, sustin comentatorii de la Times si Daily Telegraph.

 

Ducesa de Sussex va trece imediat la indeplinirea oblicatiunilor sale, implicandu-se si mai mult in activitati de binefacere. Printre altele, Meghan si-a propus un turneu prin Marea Britanie, unde se va intalni cu organizatii caritabile, selectandu-i pe cei cu care va colabora pe viitor.

"La nunta, rochia simpla si machiajul extrem de discret au scos in evidenta femeia", o femeie care nu are nevoie de "adaousuri" pentru a se impune. "Extraordinara, dar nu foarte cunoscuta, tiara reginei Maria, aleasa nu fara participarea Elizabetei a II-a, a aparut ca o versiune regala a coifului Femeii-minune. Poate nimeni nu a gandit asa, dar totul s-a potrivit perfect", considera Bryony Gordon in Daily Telegraph.

Inainte chiar de a-l cunoaste pe printul Harry, Meghan a intrat in miscarea feminista. In colaborare cu ONU a luptat pentru egalitate intre sexe, iar cand avea 11 ani a determinat un producator de sapun sa schimbe un panou publicitar care injosea femeile. In acest scop, Meghan i-a scris chiar lui Hillary Clinton, pe atunci Prima Doamna a SUA, dar si multor altor femei cunoscute.

Incalcand traditia, la una dintre receptiile oferite, dupa nunta, in cinstea tinerei familii, Meghan a rostit discursul miresei. Potrivit Daily Mail, fosta vedeta de la Hollywood l-a definit pe Haryy drept "sotul ei", facandu-l pe fiul cel mic al Printesei Diana sa roseasca. "Cred ca el a fost mai emotionat decat ea", sustine Daily Mail, citand surse proprii. Meghan a multumit, de asemenea, familiei regale pentru primirea calda.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri