Jurnalul.ro Cultură Muzica Céline Dion, frenezie în rândul fanilor: Cântăreața ar putea lansa un nou single vineri

Céline Dion, frenezie în rândul fanilor: Cântăreața ar putea lansa un nou single vineri

de Redacția Jurnalul    |   

Céline Dion stârnește un val de entuziasm în rândul fanilor săi prin intermediul unei postări misterioase pe Instagram. La două luni după apariția sa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, cântăreața pare să pregătească o surpriză muzicală.

Miercuri, Dion a publicat pe contul său de Instagram un scurt videoclip care prezintă începutul spectacolului său de la Turnul Eiffel, unde a interpretat „L'Hymne à l'Amour" a lui Edith Piaf. Ceea ce a atras atenția fanilor a fost descrierea postării: „10.10.24", indicând data de vineri, 10 octombrie 2024.

Postarea alimentează speculațiile că artista ar putea lansa un nou single.

Pe 26 iulie 2024, Céline Dion a oferit o performanță memorabilă în cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice. Artista, în vârstă de 56 de ani, a cântat în ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă.

Dion suferă de sindromul persoanei rigide, o afecțiune rară și incurabilă care cauzează rigiditate musculară și spasme severe. Boala a ținut-o departe de scenă din 2020, afectându-i și vocea, după cum a dezvăluit chiar ea în documentarul „Je suis: Céline Dion".

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: celine dion single
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri