Jurnalul.ro Timp liber Culinar „Chefi la cuțite” începe preselecțiile pentru cel de-al treilea sezon

„Chefi la cuțite” începe preselecțiile pentru cel de-al treilea sezon

Cine nu a ajuns încă într-una dintre echipele conduse de chef Scărlătescu, chef Bontea i chef Dumitrescu poate sta linitit pentru că show-ul de la Antena 1 a dat startul înscrierilor pentru cel de-al treilea sezon. Aa se face că pasionaii de gătit sau bucătarii care vor să strălucească în emisiunea ce i-a cucerit pe toi românii au acum ocazia să se înscrie i să se pregătească pentru următorul sezon.

Pe casting.a1.ro/chefilacutite/ toi cei care vor să ajungă faă în faă cu cei trei chefi trebuie să completeze un formular i să se prezinte apoi la preselecii cu o farfurie semnătură, cea mai bună a lor, care îi poate arunca în focul luptei.

Echipa „Chefi la cuite” pornete luna aceasta i prin ară în căutarea bucătarilor care vor să se întreacă în cel de-al treilea sezon. Astfel, doritorii se pot prezenta la preselecii în următoarele orae: Cluj, pe 22 octombrie, Timioara, pe 30 octombrie, Iai, pe 5 noiembrie, Bucureti, pe 12 i 13 noiembrie. Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a emisiunii de la Antena 1, se va alătura i ea echipei „Chefi la cuite” la preseleciile de la Cluj, Timioara i Bucureti.

Subiecte în articol: Chefi la cuțite preselectii
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri