Jurnalul.ro Sport Fotbal international Chelsea şi Tottenham, victorioase în campionatul Angliei

Chelsea şi Tottenham, victorioase în campionatul Angliei

de Redacția Jurnalul    |   

Chelsea şi Tottenham au câştigat meciurile disputate sâmbătă în cadrul etapei a 27-a a campionatului de fotbal al Angliei.

Chelsea s-a impus cu 3-1 pe terenul formaţiei Leicester City, prin golurile marcate de Ben Chilwell (11), Kai Havertz (45-6) şi Mateo Kovacic (78). Pentru gazde a punctat Patson Daka (39).

Este  prima victorie obţinută în deplasare de Chelsea în ultimele sale zece meciuri. Elevii antrenorului Graham Potter se află pe poziţia a zecea în clasament, la 11 puncte distanţă de Tottenham, ocupanta locului al patrulea, ultimul care asigură participarea la viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

Tottenham a câştigat cu acelaşi scor partida disputată pe teren propriu cu Nottingham Forest, prin dubla lui Harry Kane (19, 35 - penalty) şi golul lui Son Heung-min.

Brazilianul Richarlison, care a avut recent un schimb de replici cu Antonio Conte, antrenorul lui Tottenham, a fost titular la Spurs în meciul de sâmbătă şi a reuşit să înscrie în minutul patru, însă golul său a fost anulat de VAR pentru un ofsaid milimetric.
 

Subiecte în articol: chelsea tottenham
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri