Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, despre candidatura la Președinție: Mergem mai departe! Pâș, pâș, pâș, pâș, așa!

Ciolacu, despre candidatura la Președinție: Mergem mai departe! Pâș, pâș, pâș, pâș, așa!

de Redacția Jurnalul    |   

Președintele PSD Marcel Ciolacu spune că nu va face tandem cu președintele PNL Nicolae Ciucă în cazul în care ajung amândoi în turul doi al prezidențialelor. „Am văzut ce a însemnat să avem un președinte care și-a dorit „Guvernul său”. A rezultat o struțocămilă”, spune Ciolacu.

Marcel Ciolacu a fost întrebat de jurnaliști, miercuri, dacă se vede în turul al doilea cu Nicolae Ciucă și a spus că el și-a arătat intenția de a candida în interiorul partidului.

„Nu știu, vom vedea. Românii hotărăsc, dacă nu... Sunt prea mulți de „dacă”. Momentan mi-am arătat intenția de a candida în interiorul partidului pentru această funcție. Cred că astfel de întrebări sunt binevenite, ca întotdeauna, dar mai ales după Congres, că poate colegii mei nu mă votează”, spune Ciolacu.

De asemenea, întrebat ce va face dacă va ajunge în turul al doilea cu Nicolae Ciucă și dacă mai există discuția privind un tandem în funcție de cel care câștigă să-l numească pe celălalt premier, Marcel Ciolacu a spus că nu există o astfel de înțelegere.

„Nu. Am văzut ce a însemnat să avem un președinte care și-a dorit „Guvernul său”, fără să țină cont de voința românilor. A rezultat, timp de 8 luni, o struțocămilă, un guvern de dreapta mai mult decât dezastros, la care trebuie să îndreptăm și în acest moment anumite lucruri, inclusiv în PNRR. Dacă vreți, vă pot detalia toate tâmpeniile trecute și toată abordarea neprofesionistă și secretă când au făcut acest PNRR. Nu, cred că românii vor decide cine va fi și președintele României și cine va fi și viitorul prim-ministru”, a mai spus Ciolacu.

Totodată, Ciolacu a precizat că nu a avut și nici nu va avea o discuție cu Ciucă pentru susținere reciprocă în cazul în care ajunge în turul al doilea.

„Să știți că - ca profil - eu sunt un om foarte simplu. Lucrurile pe care m-ați întrebat deja sunt mult prea sofisticate pentru mine, chiar și politic. Nu am nicio înțelegere cu nimeni. Voi candida dacă colegii mei îmi vor acorda votul sâmbătă, mergem mai departe. Și urmă, vedem. Pâș, pâș, pâș, pâș, așa!”, a mai declarat președintele PSD.

(sursa: Mediafax)

Laura Buciu, laura.buciu@mediafax.ro

Keywords:CIOLACU, PSD, CANDIDATURĂ

Subiecte în articol: ciolacu presedintie ciuca alegeri turul doi
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri