Jurnalul.ro Timp liber Media Clotilde Armand, cel mai mediatizat primar al Bucureștiului în prima decadă din noiembrie

Clotilde Armand, cel mai mediatizat primar al Bucureștiului în prima decadă din noiembrie

Clotilde Armand este cel mai mediatizat primar al Bucureștiului în presa scrisă, radio, tv, online și social media în perioada monitorizată, 1-9 noiembrie 2022, înregistrând aproape 2.700 mențiuni, conform mediaTRUST.

Cei 6 primari de sectoare din București sunt citați în peste 3.700 de materiale, astfel: Primarul sectorului 1, Clotilde Armand – 2.679 mențiuni în presa scrisă, radio, tv, online si social media; Primarul sectorului 2, Radu Mihaiu – 407 referințe; Robert Negoiță, primarul sectorului 3 – 122 materiale în mass-media; Daniel Băluță, primarul sectorului 4 – 109 mențiuni; Primarul interimar al sectorului 5, Constantin Melnic – 16 mențiuni; Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu – 370 referințe.

Referințele îi citează în calitate de primari de sectoare iar perioada monitorizată este 1-9 noiembrie 2022.

Materialele în care Clotilde Armand a fost menționată au avut ca subiect Primaria Sectorului 1, precum și activitatea în calitate de primar al acestui sector. Aceasta a înregistrat vârful de vizibilitate în data de 7 și 8 noiembrie 2022, cu materiale despre acuzațiile aduse de Agenția Națională de Integritate de conflict de interese și incompatibilitate. Alte materiale în care aceasta este des menționată, fac referire la cutremurul din data de 3 noiembrie, Clotilde Armand cerîndu-le guvernanților o nouă lege care să le permită primarilor să „acționeaze”, pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic ridicat dar și în contextul anunţului acesteia de punere în dezbatere publică a regulamentului privind acordarea tichetului anticriză de 1.000 de lei pentru fiecare persoană majoră care are domiciliul sau reşedinţa în Sectorul 1.

Vârful vizibilității primarului sectorului 2 s-a înregistrat în data de 8 noiembrie și cele mai multe mențiuni pentru Radu Mihaiu au avut legătură cu afirmațiile acestuia atunci cînd a luat apărarea primarului sectorului 1, susţinând că primarii care gestionează fonduri europene primesc un spor de 25% şi a apreciat că aceştia ar putea să fie manageri de proiect, atâta timp cât se îndeplinesc nişte condiţii. Alte materiale se referă la coșmarul şoferilor din Bucureşti, la traficul rutier pe Șoseaua Colentina din București, în intersecția cu strada Doamna Ghica, pe sensul de mers spre Obor, care va fi blocat total pe partea carosabilă, începând cu 11 noiembrie și până pe 10 ianuarie 2023.

Cele mai multe referințe despre primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, peste 320, vin din presa online și din social media, cele mai multe în contextul lucrărilor la metrou și la tramvai, la intersecția Drumul Taberei cu Brașov, care s-au încheiat după 12 ani dar și în contextul declarațiilor acestuia cu privire la decizia participanților la Liga aleșilor locali ai PNL de a nu-i retrage sprijinul politic primarului general al Capitalei,

Locul patru în clasamentul ierarhiei vizibilității primarilor de sector este ocupat de Robert Negoită, primarul sectorului 3, cu 122 mențiuni în presa din România. Poziția a cincea este ocupată de primarul sectorului 4, Daniel Băluță, cu aproape 110 mențiuni în presa scrisă, radio, TV, online și social media. Pe ultima poziție se situează primarul interimar al sectorului 5, Constantin Melnic cu doar 16 mențiuni în perioada monitorizată de mediaTRUST, 1-9 noiembrie 2022. Constantin Melnic nu are mențiuni la radio și TV iar cele mai multe materiale despre acesta sunt în online și social media.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: Clotilde Armand mediatizare
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri