Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristian Popescu Piedone la Târgul din Clejani: „Voi fi portavocea voastră în Senat!”

Cristian Popescu Piedone la Târgul din Clejani: „Voi fi portavocea voastră în Senat!”

de Redacția Jurnalul    |   

Cristian Popescu Piedone, candidat pe listele PSD pentru Senatul României, și-a continuat campania electorală cu o vizită la Târgul din localitatea Clejani, județul Giurgiu. În cadrul acestei acțiuni, Piedone a interacționat direct cu localnicii, discutând despre nevoile comunității și prezentând planurile sale politice pentru dezvoltarea județului.

Mesaj clar pentru comunitate: „Am venit să ridicăm Giurgiu”

Într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, Cristian Popescu Piedone a salutat și a schimbat cuvinte de încurajare cu oamenii din târg. În discursul său, candidatul a subliniat importanța reprezentării intereselor cetățenilor, în special a celor din județul Giurgiu. „Dacă aveți încredere că vă voi reprezenta cu cinste, sănătate!”, a fost unul dintre mesajele repetate de Piedone, încercând să consolideze încrederea localnicilor.

Priorități pentru Giurgiu: Dezvoltarea județului și păstrarea tradițiilor

Piedone și-a reafirmat angajamentul față de județul Giurgiu, promițând că va lupta pentru a aduce problemele regiunii în atenția națională. „Am venit aici, la Giurgiu, să ridicăm Giurgiu!”, a declarat acesta, punctând faptul că își dorește să fie un reprezentant activ al comunității în Senat.

Pe parcursul vizitei, candidatul PSD a avut și momente de destindere cu localnicii, discutând despre tradițiile locale și despre „varza turtită”, o legumă specifică zonei. Într-o notă glumeață, Piedone a comentat: „Tot mătura asta e cea mai adevărată! Aspirator manual!”, referindu-se la utilitatea tradiționalelor unelte de curățenie.

Cristian Popescu Piedone: „Voi fi portavocea voastră în Senat”

Încheind vizita la Clejani, Piedone a subliniat că își dorește să fie un om al acțiunii, pregătit să lupte pentru interesele cetățenilor. „Eu voi fi portavocea voastră”, a declarat acesta, angajându-se să reprezinte cu demnitate locuitorii din Giurgiu la nivel național.

Vizita lui Cristian Popescu Piedone la Târgul din Clejani a demonstrat angajamentul său de a păstra un contact direct cu comunitatea și de a rămâne conectat la nevoile reale ale oamenilor, în contextul campaniei electorale.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri