Jurnalul.ro Paranormal Demonul din "batistă" și povestea sa terifiantă

Demonul din "batistă" și povestea sa terifiantă

Am auzit multe povești care țin de paranormal, însă, pentru că acestea ies din sfera normalului și a cognoscibililui, adevărul din spatele lor este de multe ori pus la îndoială.

Una dintre aceste povești relatează un șir de întâmplări teribile, petrecute chiar la marginea Bucureștiului, într-un cartier mărginaș. Succesiunea halucinantă a întâmplărilor cu sfârșit tragic ne detremină să ne gândim dacă nu cumva paranormalul face parte din viață, fiind o latură a existenței noastre pe care refuzăm să o acceptăm din cauza caracterului său înspăimântător. 

Povestea "demonului din batistă" este relatată de Emil Străinu într-una din cărțile sale. Mai mult decât atât, acesta a fost martorul unui capitol, motiv pentru care a început o anchetă pe cont propriu, în încercarea de a da plauzibilitate acestei povești terifiante, de a-i pune un... diagnostic corect.

Plăsmuirea începe așa cum spuneam, pe una dintre străzile Bucureștiului, unde se făceau săpături. Un muncitor, de vârstă medie, săpa un șanț, pe o căldură insuportabilă. La un moment dat, a găsit sub pământ, mai multe cioburi de sticlă și o statuetă mică, din sticlă neagră, reprezentând un demon. Un adevărat demon, care avea coadă, coarne și un trident în mână.

Fericit că a descoperit o mică comoară, bărbatul.......................

Citește mai departe despre DEMONUL DIN BATISTĂ 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri