Jurnalul.ro Cultură Muzica DISNEY ÎN CONCERT sărbătorește începerea noului an școlar cu oferta Welcome Back To School!

DISNEY ÎN CONCERT sărbătorește începerea noului an școlar cu oferta Welcome Back To School!

de Magdalena Popa Buluc    |   

Fabulosul spectacol DISNEY ÎN CONCERT programat pe 13 Octombrie la Sala Palatului dă motive motive de bucurie spectatorilor încă de pe acum: pentru a ura tuturor copiilor bun venit în noul an școlar, Disney în Concert pornește campania „Welcome Back To School!” și oferă, timp de o săptămână, începând de luni, 9 septembrie, până duminică, 15 septembrie, o reducere specială de 10% la toate categoriile de bilete pentru evenimentul care va da viață universului Disney atât pe scena, cât și în spațiul Sălii Palatului.

Cântecele și emoțiile celor mai frumoase povești și personaje ale copilăriei vor răsuna pe 13 octombrie, începând cu 18:30, la Sala Palatului în ah cadrul spectacolului Disney in Concert. Evenimentul va reuni șase artiști importanți din România ce vor da viață personajelor Disney. În plus, cei mici și părinții lor sunt așteptați în foaierul locației de o selecție bogată de activități educative și recreative care vor completa atmosfera perfectă pentru o după-amiază de duminică petrecută alături de familie și prieteni!

Alături de Orchestra Simfonică Valahia, condusă de Matthew Freeman (BBC Earth Orchestra), vor urca pe scenă: Florin Ristei, Liviu Teodorescu , Alina Sorescu, , Julie Mayaya, Dalma Kovacs și Vlad Miriță. De la vocile puternice și sensibile ale soliștilor Alina Sorescu și Vlad Miriță, până la interpretările pasionale ale lui Florin Ristei și Julie Mayaya, publicul va fi captivat de fiecare detaliu al acestui eveniment de excepție.

 Acest concert te va purta într-o plimbare cu covorul magic prin cele mai memorabile melodii și momente din povești nemuritoare precum Mica Sirenă, Wish, Regele Leu, Vaiana, Mulan, Aladdin, Cartea Junglei, Regatul de Gheață, Encanto, Frumoasa și Bestia și multe altele.

 

Despre concertele Disney:

Disney Concerts este divizia de producție și licențiere a concertelor din cadrul Disney Music Group, filiala muzicală a companiei Walt Disney.   Disney Concerts produce concerte și turnee și acordă licențe pentru muzică și conținut vizual Disney orchestrelor simfonice, corurilor și prezentatorilor la nivel mondial. Pachetele de concerte Disney Concerts includ o varietate de formate, cum ar fi concerte de film „în direct pe imagine” și concerte tematice instrumentale și de compilare vocală, care variază de la spectacole simfonice doar instrumentale până la producții multimedia cu vocali și coruri live. Cu concerte de la cele mai mari francize de filme din lume – de la Walt Disney Pictures, Walt Disney Animation Studios, Marvel Studios, Lucasfilm, Pixar și 20th Century Studios – titlurile actuale includ seria de concerte de film Star Wars, Povestea Jucăriilor, Aladdin, Disney Princess – The Concert, Coco, Rege Leu, Deasupra Tuturor, Coșmar Înainte de Crăciun de Tim Burton și Muppet: Colindă de Crăciun.

Despre Walt Disney Animation Studios:

Combinând măiestria artistică și poveștile cu tehnologia de ultimă oră, Walt Disney Animation Studios este un studio de animație condus de realizatorii unora dintre cele mai îndrăgite filme create vreodată. Animația Disney continuă să se bazeze pe bogata sa moștenire de inovație și creativitate, începând cu primul film animat complet, Albă ca Zăpada și cei șapte pitici din 1937 și terminând cu Regatul de Gheață 2 din 2019, cel mai mare film animat din toate timpurile, și până la cel mai recent film din toamna anului 2023, Dorința. Printre creațiile de neuitat ale studioului se numără Pinocchio, Frumoasa Adormită, Cartea Junglei, Mica Sirenă, Regele Leu, Regatul de Gheață, Zootropolis și Encanto.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri