Jurnalul.ro Ştiri Externe Elon Musk i-a luat un interviu exclusiv lui Donald Trump pe X

Elon Musk i-a luat un interviu exclusiv lui Donald Trump pe X

de Redacția Jurnalul    |   

Candidatul republican la președinție Donald Trump a oferit un interviu amical de două ore miliardarului Elon Musk pe platforma de social media X, după ce probleme tehnice au întârziat începutul evenimentului pentru mai mult de 40 de minute, scrie Reuters.

Musk a pus dificultățile tehnice pe seama unui atac în care un server sau o rețea sunt inundate cu trafic în încercarea de a le închide.

Trump a încercat să transforme problemele într-un aspect pozitiv, felicitându-l pe Musk pentru numărul de oameni care încearcă să se conecteze. Un contor de pe X a arătat că până la 1,3 milioane de persoane au ascultat la un moment dat în timpul conversației.

Cei doi au făcut schimb de laude în mod repetat, șeful Tesla lăudându-l pe Trump pentru curajul său în timpul atentatului de luna trecută.

Trump și-a exprimat furia că Harris a fost înlocuită cu Biden pe lista democraților. „Ea nu a acordat niciun interviu de când a început toată această escrocherie”, a spus Trump, susținând în mod fals că renunțarea lui Biden la candidatură a fost o „lovitură de stat”.

El i-a lăudat, de asemenea, pe președintele rus Vladimir Putin, pe președintele chinez Xi Jinping și pe liderul nord-coreean Kim Jong Un - toți oameni puternici autoritari - ca fiind la „vârful jocului lor”.

Trump a revenit pe X, cunoscut anterior ca Twitter, cu o serie de postări luni, pentru prima dată într-un an, reînviind un cont care a servit ca metodă principală de comunicare în campaniile anterioare și în cei patru ani petrecuți la Casa Albă.

 

 

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: donald trump elon musk interviu putin Jinping
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri