Jurnalul.ro Timp liber Monden Enrique Iglesias se relaxează la Marrakech

Enrique Iglesias se relaxează la Marrakech

Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias se află în staţiunea balneară Marrakech la invitaţia producătorului marocan RedOne, cu care este prieten, relatează EFE. Iglesias apare zâmbitor şi relaxat într-o poză alături de producătorul marocan, care a postat imaginea pe contul său de Instagram şi care a primit mii de 'like-uri'. 

"Îţi mulţumesc frate că m-ai vizitat la Marrakech. Ca întotdeauna a fost bombă", a comentat RedOne, producător al lui Iglesias dar şi al altor vedete din lumea muzicii, precum Lady Gaga, Jennifer López şi Pitbull. 

Iglesias s-a cazat la hotelul de lux Royal Mansur Hotel, situat în acest oraş balnear din sudul Marocului. 

În acelaşi hotel, RedOne a avut recent o întâlnire cu regele Mohamed al VI-lea, cu care s-a fotografiat în timp ce purta un sacou foarte îndrăzneţ şi care a suscitat multe comentarii. 

Prietenia dintre RedOne şi Iglesias datează de câţiva ani. Cei doi au colaborat la numeroase producţii precum Euphoria, şi la cel mai recent succes al lui RedOne - 'Don't you need somebody' - căruia Iglesias i-a împrumutat vocea, alături de alţi prieteni ai producătorului precum Cristiano Ronaldo sau Rafa Nadal, adaugă Agerpres.

RedOne - Instagram page

Subiecte în articol: enrique iglesias redone vacanta
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri