Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB învinge Poli Iași și face maxim de puncte în Superligă

FCSB învinge Poli Iași și face maxim de puncte în Superligă

de Redacția Jurnalul    |   

FCSB a învins duminică seara pe Poli Iași, scor final 2-1 (1-0), într-un meci contând pentru etapa a 6-a a Super Ligii la fotbal masculin. Bucureștenii ajung astfel la a cincea victorie consecutivă, din tot atâtea meciuri jucate și ocupă prima poziție în clasament.

Gazdele, au dominat categoric jocul disputat pe Arena Națională având 4 ocazii de poartă în primele 20 de minute de joc, cu Pantea, Șut și Compangno principali proagoniști.

După alte două ocazii de gol în a doua jumătate a reprizei, FCSB a deschis scorul în minutul 44, prin reușita lui Ovidiu Popescu, care a șutat imparabil, sub bară, din afara careului.

Ieșenii au egalat cu un alt gol frumos, din afara careului, însă reușita a fost anulată imediat, din cauza unui henț anterior.

Darius Olaru a dus scorul la 2-0, cu un șut plasat, din interiorul careului, în minutul 68, pentru ca moldovenii să relanseze miza meciului 11 minute mai târziu, când Vașvari a șutat puternic din afara careului, învingându-l pe Târnovanu.

Florin Coman a mai avut o șansă importantă de a majora scorul, înainte de a fi shimbat, dar șutul său a trecut puțin pe lângă poartă, din poziție ideală.

Poli Iași rămâne cu 3 puncte și se află pe ultimul loc al clasamentului, după 3 înfrângeri consecutive.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: fcsb poli iaşi
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri