Jurnalul.ro Sport FCSB o va întâlni pe Manchester United la București în Europa League

FCSB o va întâlni pe Manchester United la București în Europa League

de Redacția Jurnalul    |   

FCSB și-a aflat adversarii din Europa League. Fotbaliștii pregătiți de Elias Charalambous vor întâlni, printre alte echipe, pe Manchester United la București și pe Glasgow Rangers, în deplasare.

La tragerea la sorți, FCSB s-a aflat în ultima urnă valorică, a patra. Din prima urnă, FCSB le va întâlni pe Glagow Rangers în deplasare și pe Manchester United la București.

Din urna a doua, FCSB a fost împerecheată cu două echipe grecești. Este vorba despre PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu pe care o va întâlni în deplasare, și despre formația Olympiacos Pireu cu care va juca pe teren propriu.

Sorții au mai stabilit ca adversari din urna a treia pentru FCSB pe FK Qarabağ (în deplasare) și pe FC Midtjylland (pe teren propriu).

Din ultima urnă au fost desemnate ultimele două adversare ale bucureștenilor. Astfel, FCSB va juca în Germania cu TSG 1899 Hoffenheim și cu RFS pe Arena Națională din București.

Faza grupelor Europa League a fost înlocuită, în premieră, cu un sistem de tipul campionat cu 36 de echipe. Fiecare echipă va întâlni opt echipe diferite și va juca patru meciuri pe teren propriu și alte patru în deplasare. Primele opt clasate se vor califica direct în optimile de finală. Echipele clasate pe locurile 9-24 vor participa la play-off-ul fazei eliminatorii, iar câștigătoarele meciurilor tur-retur vor ajunge și ele în optimile de finală. Din optimi, se revine la sistemul tradițional, în sistem eliminatoriu, tur-retur.

Subiecte în articol: fcsb manchester united europa league
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri