Jurnalul.ro Ştiri Locale Festivalul "Deep in the Forest" din Suceava. Controale ample ale poliției pentru consumul de droguri

Festivalul "Deep in the Forest" din Suceava. Controale ample ale poliției pentru consumul de droguri

de Redacția Jurnalul    |   

Zeci de polițiști cu aparate de testare a consumului de droguri și echipaje canine participă la Festivalul Deep in the Forest din județul Suceava. Ei supraveghează și zonele din apropierea localității Corlata, acolo unde se desfășoară evenimentul.

Poliția Română anunță că „peste 100 de polițiști din cadrul IPJ Suceava, jandarmi din cadrul IJJ Suceava, polițiști din cadrul structurilor de prevenire și combatere a consumului și traficului de droguri dar și specialiști din cadrul Agenției Naționale Antidrog Suceava și Agenției împotriva Traficului de Persoane Suceava sunt prezenți la locația de desfășurare, în zona adiacentă și pe rutele rutiere care converg către localitatea Corlata unde în perioada 12 – 13 iulie se organizează Festivalul Deep in the Forest.”

Scopul efectivelor de poliție și jandarmi este „prevenirea oricăror acte antisociale, asigurarea climatului de ordine și liniște publică, descurajarea comportamentelor de tip teribilist, siguranța rutieră și prevenirea consumului de substanțe interzise.”

Polițiștii rutieri acționează cu patru aparate de testare a consumului de substanțe interzise și cu 12 aparate etilotest și etilometru. În zonă se află și echipaje canine.

„Pentru menținerea ordinii și liniștii publice dar și în vederea prevenirii consumului de substanțe interzise, echipajele canine ale poliției, poliției de frontieră și jandarmeriei sunt prezente în zonele în care se desfășoară activitățile cu aflux sporit de persoane”, a precizat Poliția Română.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri