Jurnalul.ro Timp liber Festivalul Nostalgia va genera, în weekend, trafic intens. Recomandările Brigăzii Rutiere București

Festivalul Nostalgia va genera, în weekend, trafic intens. Recomandările Brigăzii Rutiere București

de Redacția Jurnalul    |   

În weekend, la Romexpo, va avea loc Festivalul Nostalgia. Evenimentul va atrage un număr mare de participanți, ceea ce va genera trafic intens în zonă. Brigada Rutieră București va dispune măsuri de fluidizare a circulației.

În zilele de 10 și 11 noiembrie a.c., între orele 19.00 - 05.00, se va desfăşura evenimentul cultural-artistic denumit Festivalul Nostalgia în incinta Centrului Expozițional Romexpo București (Pavilionul Central) din Bd. Mărăști nr. 65-67, sector 1.

Brigada Rutieră București va dispune măsuri de fluidizare a circulației și le cere șoferilor să respecte semnalele polițiștilor rutieri şi recomandările acestora, să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele de trafic, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în situațiile în care se află în zone aglomerate și să evite pe timpul deplasării manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Pietonilor li se cere să meargă numai pe trotuare, să traverseze strada doar prin locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: festivalul nostalgia brigada rutiera
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri