Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Flacăra ispitei se va aprinde pentru prima oară ȋn vila băieţilor, diseară, la Insula Iubirii. Unul dintre concurenţi va fi invitat la o ceremonie specială a focului

Flacăra ispitei se va aprinde pentru prima oară ȋn vila băieţilor, diseară, la Insula Iubirii. Unul dintre concurenţi va fi invitat la o ceremonie specială a focului

de Redacția Jurnalul    |   

Testul devine din ce ȋn ce mai greu de suportat de către participanţi cu fiecare zi petrecută pe Insula Iubirii. Apariţia lui Radu Vâlcan, gazda reality show-ului de la Antena 1, le dă de fiecare dată fiori, pentru ca la final să ȋși dea seama că ȋngrijorarea lor nu e gratuită. Flacăra ispitei se va aprinde ȋn această seară pentru prima oară ȋn vila băieţilor, luminând puternic adevărul din relaţiile lor.

Totul, ȋn timp ce o veste neașteptată va crește dramatic adrenalina ȋn vila fetelor:  „Ne-am ȋntâlnit pentru că este o situaţie specială. Una dintre voi va părăsi astăzi vila Escape!”. Cum vor reacţiona fetele, la cine s-a referit Radu și cine este concurentul pentru care s-a aprins flacăra ispitei, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat ȋn această seară, de la 20.30, la Antena 1.

               Au fost zile șocante pentru concurenţii Insula Iubirii. Cu tentaţii tot mai evidente și din ce ȋn ce mai irezistibile și emoţii vulcanice care au ieșit la suprafaţă când nimeni nu se aștepta. Evenimentele s-au derulat ȋn ritm ameţitor ȋn ambele vile și au provocat schimbări profunde ȋn timp record. „O zi cu cineva poate să șteargă 10 ani de relaţie!”, au fost cuvintele rostite de Andrei la testimonial și care trag concluzia cel mai bine pentru ultimele zile petrecute pe Insula Iubirii.

               În seara aceasta, telespectatorii vor fi martorii unui bonfire special, generat de aprinderea, pentru prima oară ȋn vila băieţilor, a flăcării ispitei. Unul dintre concurenţi va fi invitatul lui Radu la un bonfire edificator. Totul, ȋn timp ce ȋn vila fetelor, gazda reality show-ului ȋși va face apariţia ȋn vila fetelor cu un mesaj de-a dreptul șocant: „Ne-am ȋntâlnit aici pentru că este o situaţie specială. Una dintre voi va părăsi astăzi vila Escape!”, va fi mesajul care le va bulversa complet pe participantele celui mai dur test de fidelitate. Cine este concurenta, dar și pentru cine s-a aprins flacăra, telespectatorii vor afla urmărind cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat ȋn această seară, de la 20.30, la Antena 1.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri