Jurnalul.ro Sport eXtrasport Cea mai mediatizată rivalitate. Frații Kelce, starurile finalei NFL Super Bowl 57!

Cea mai mediatizată rivalitate. Frații Kelce, starurile finalei NFL Super Bowl 57!

de Redacția Jurnalul    |   

Rivalitatea dintre frați care a captivat fanii NFL s-a încheiat duminică, când echipa Kansas City Chiefs a lui Travis Kelce a învins cu 38-35 echipa Philadelphia Eagles a fratelui său Jason în Super Bowl 57.

Frații Kelce au fost primii frați care au jucat unul împotriva celuilalt într-un Super Bowl, iar glumele de bun-simț dinaintea meciului au făcut loc ulterior unei afecțiuni autentice.

Travis, care a avansat 81 de metri la recepție și a reușit un eseu, a declarat reporterilor că a rămas cu un sentiment ciudat după ce a obținut victoria în fața echipei fratelui său.

"Nu există nimic ce poți spune cu adevărat unei persoane dragi într-o astfel de situație", a spus el, citat de Reuters. "Glumești tot timpul și spui că vrei să-ți învingi fratele pe cea mai mare scenă, dar este un sentiment ciudat".

Cei doi au schimbat o îmbrățișare pe teren în timp ce confetiile zburau pentru Chiefs, care au câștigat al doilea Super Bowl în patru ani.

"Nu pot să-i spun nimic altceva decât că îl iubesc și că a făcut un sezon mare", a declarat Travis reporterilor.

Ambii frați câștigaseră anterior un inel de Super Bowl - Jason cu Eagles în 2018 și Travis cu Chiefs în urmă cu trei ani.

"Este greu să ajungi aici", a declarat Jason reporterilor. "Evident, mi-ar fi plăcut să câștig, dar (sunt) fericit pentru Trav".

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: fratii kelce super bowl
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri