Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP 27 iunie: Unii cu munca, altii cu probleme!

HOROSCOP 27 iunie: Unii cu munca, altii cu probleme!

HOROSCOPUL ZILEI DE 27 IUNIE. Astrele promit o zi productiva, inzestrandu-i pe reprezentantii diferitelor zodii cu nobile calitati, precum perseverenta, vointa, o minte ascutita si dorinta de realizare, ceea ce va permite sa rezolvati orice probleme.

 

Atat dumneavoastra, cat si cei din jur sunt tentati astazi mai mult sa subordoneze decat sa se supuna. Dorinta de independenta personala se va impleti cu dorinta de a-i coordona pe ceilalti, motiv pentru care nu sunt excluse mici conflicte cu colegii si partenerii, concurenta in aproape toate domeniile.

Berbec. Trebuie sa indepliniti multa munca de rutina, pentru a va permite, in urmatoarea perioada de timp, sa va destindeti.

Taur. Treburile de la serviciu mai suporta o mica amanare, astfel incat sa va puteti ocupa de alte chestiuni, mai importante.

Gemeni. Cu siguranta o sa va enervati astazi si este foarte posibil sa va si certati cu o persoana foarte draga. Mai bine stati acasa si sa calmati.

Rac. Uitati-va in oglinda si veti observa ca v-ati cam neglijat in ultimul timp. Este cazul sa faceti o programe la un salon de infrumusetare pentru o procedura de curatare a pielii.

Leu. Trebuie neaparat sa va intalniti cu prietenii sau rudele. Nu i-ati vazut de mult si simtiti nevoia unei companii placute.

Fecioara. Atentie la modul cum va comportati in societate si cum vorbiti.

Balanta. O zi destul de complicata si incarcata, dar seara veti avea parte de o surpriza placuta.

Scorpion. Observati atitudinea celor dragi. Poate vor sa va sugereze ceva.

Sagetator. Comunicarea reala este mult mai interesanta si folositoare decat ceva virtuala.

Capricorn. Incercati sa va ocupati mai putin de problemele altora, mai ales daca nu vi se cere ajutorul.

Varsator. Fiti cinstiti cu dumneavoastra, dar si cu ceilalti.

Pesti. O sa va cam plictisiti astazi. Trebuie sa gasiti ceva interesant de facut.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri