Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei, duminică, 18 august 2024: Opoziția Venus-Saturn aduce în atenție probleme vechi și nerezolvate

Horoscopul zilei, duminică, 18 august 2024: Opoziția Venus-Saturn aduce în atenție probleme vechi și nerezolvate

de Andreea Tiron    |   

Horoscopul zilei, duminică, 18 august 2024: Racii trebuie să își aleagă cu grijă cuvintele, Balanțele au parte de întâlniri neașteptate, iar Capricornii intră în conflict cu ceilalți.

Berbec

Deși unele aspecte ale zilei sunt haotice, ai putea descoperi noi modalități de a-ți transmite mesajul într-un mod puțin non-tradițional, dar foarte satisfăcător astăzi. Atitudinea ta față de creșterea personală evoluează pe măsură ce Soarele se aliniază cu Mercur retrograd. Te exprimi cu o ușoară notă de mister, care funcționează în favoarea ta. Greșelile din trecut sau probleme nerezolvate pot reveni în prim-plan, iar gestionarea unei obligații poate fi necesară înainte de a merge mai departe.

Taur

Cu Soarele și Mercur retrograd aliniindu-se în casa ta solară a patra, este o zi bună pentru a scăpa de o problemă printr-o conversație cu cineva în care ai încredere. Ești bine poziționat pentru a înțelege o chestiune din trecut sau o problemă de familie. Încearcă să fii atent la ceea ce spui și lasă intuiția să se activeze. Pe măsură ce ziua avansează, ne îndreptăm spre energiile unei opoziții Venus-Saturn. Această tranzit pune plăcerea în contrast cu responsabilitatea. Deși ești entuziasmat de o chestiune romantică, îndatoririle sau întârzierile pot intra în scenă acum, și acestea vor consuma mult timp. 

Gemeni

Conversațiile utile sunt în centrul atenției astăzi, chiar dacă energia este împrăștiată. Cu alinierea de astăzi a Soarelui cu Mercur, ne aflăm la mijlocul ciclului retrograd al lui Mercur, și vor mai fi multe secrete de dezvăluit. Deocamdată, este un moment excelent pentru a observa și a lua notițe. Mai târziu, o opoziție Venus-Saturn intră în joc, și deși viața de acasă și de familie este locul în care se află inima ta în acest moment, trebuie să te ocupi și de afaceri. Responsabilitățile sau problemele care au fost neglijate sau trecute cu vederea în trecut au o modalitate de a ieși la suprafață și de a necesita atenția ta imediată.

Rac

Cu Soarele și Mercur retrograd aliniindu-se astăzi în sectorul tău al banilor, afacerilor, valorilor și posesiunilor personale, dragă Rac, ideile care apar pot fi importante! Ceva se clarifică aproape ca prin magie. Reține că ceea ce spui astăzi poate fi mai memorabil decât de obicei, așa că asigură-te că alegi cu grijă cuvintele, deoarece ne aflăm la mijlocul ciclului retrograd al lui Mercur. Deși poate exista o mai mare înțelegere, pe măsură ce ziua avansează, ne îndreptăm către o opoziție Venus-Saturn, și ar putea apărea o oarecare tensiune legată de un proiect sau planuri care întâmpină întârzieri sau obstacole.

Leu

Deși astăzi pot exista direcții confuze sau comunicări neclare, ai șansa de a vedea o situație dintr-o perspectivă nouă. Abordezi problemele diferit, cu Soarele și Mercur retrograd aliniindu-se în semnul tău astăzi. Vei ajunge la concluzii și intuiții interesante pe măsură ce analizezi evenimentele recente și te bazezi pe experiențele trecute pentru a găsi soluții. Cuvintele tale au un impact mai mare decât de obicei, și fiind la mijlocul ciclului retrograd al lui Mercur, ar trebui să fii atent la felul în care comunici. Ceva care pare să meargă bine astăzi ar putea fi de fapt o neînțelegere. 

Fecioară

Mercur este încă retrograd și ai în continuare câteva aspecte de revizuit. Pot exista blocaje informaționale de înfruntat, dar alinierea de astăzi între Soare și Mercur aduce perspective semnificative. Această aliniere are loc în zona hărții tale solare care guvernează karma și toate lucrurile ascunse sau nedezvăluite. Vezi noi straturi ale sentimentelor tale, ale trecutului sau ale unei probleme pe termen lung și primești indicii interesante prin visele tale. Pe măsură ce ziua progresează, Venus se îndreaptă spre o opoziție cu Saturn și ai putea vedea pe cineva din viața ta ca fiind prea strict sau inflexibil. 

Balanță

Astăzi reușești să aduni informații valoroase. Este un moment excelent pentru a revizui, procesa și redescoperi planuri din trecut. Amintirile sau întâlnirile neașteptate îți pot schimba perspectiva. Cu Soarele și Mercur retrograd aliniindu-se în sectorul tău al conexiunilor sociale, viselor și speranțelor, pot apărea gânduri critice, informații sau conversații care generează noi înțelegeri legate de evenimente recente, decizii sau probleme. Poate fi revelator! 

Scorpion

Astăzi este un moment bun pentru a revizui idei, proiecte sau decizii recente, mai ales în ceea ce privește planurile pe termen lung. Ambițiile, cariera, responsabilitățile sau problemele legate de reputație sunt în centrul atenției cu alinierea dintre Soare și Mercur retrograd în casa ta solară a zecea. Este un moment de cotitură.Observațiile pe care le faci astăzi pot fi inestimabile mai târziu, dar încă nu este cel mai bun moment pentru a lua decizii majore. Pot apărea sentimente conflictuale legate de viața socială sau romantică. Încearcă să nu te concentrezi prea mult pe ideea că cineva te dezamăgește.

Săgetător

Ai astăzi ocazia să vezi lucrurile într-o manieră nouă, cu Soarele și Mercur retrograd aliniindu-se în sectorul tău de spirit și gândire superioară. Chestiuni legate de educație sunt în centrul atenției în acest moment.  Gândurile tale se vor îndrepta spre decizii din trecut, iar noua ta viziune asupra unei situații este de ajutor! Pe măsură ce ziua avansează, un aspect Venus-Saturn poate aduce responsabilități sau întârzieri care te împiedică să îți urmărești planurile sau preocupările profesionale. 

Capricorn

Astăzi intri în conflict cu ceilalți. O opoziție Venus-Saturn între sectoarele tale de comunicare arată un dezacord major, un rezultat aparent nefavorabil sau o întârziere pe care nu ți-o doreai. Responsabilitățile legate de treburile zilnice, comisioane și alte sarcini pun piedici planurilor tale, iar asta te enervează. Realizezi că ți-ai luat un angajament de care ai uitat și acum trebuie să te ocupi neaparat de asta. 

Vărsător

Îți privești relația amoroasă dintr-o perspectivă nouă astăzi și ai ocazia să vezi diferite fațete ale unei persoane sau ale unei situații. Această temă apare odată cu alinierea dintre Soare și Mercur retrograd în sectorul tău de parteneriate. Este puțin probabil să ai toate răspunsurile acum, dar este un moment puternic pentru a vedea problemele și persoanele într-o lumină nouă. Consilierea sau negocierea sunt bine aspectate acum. De asemenea, astăzi, cu Venus gata să se opună lui Saturn în sectoarele tale de partajare, poate apărea o constrângere financiară sau un dezacord. 

Pești

Cu tranzitele actuale, ai multe de învățat despre muncă și afaceri. Cu Soarele și Mercur retrograd aliniindu-se în sectorul tău de muncă și sănătate, abordezi problemele dintr-un unghi diferit, ceea ce poate fi foarte util. Acest tranzit te ajută să observi unele dintre detaliile vieții tale pe care le-ai omis anterior. Ești persoana la care oamenii apelează pentru ajutor sau informații.  Este un fel de punct de cotitură, care te duce de la o stare de indecizie la o claritate sporită. 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri