Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 15 iulie 2024. Racii au o zi excelentă. Leii sunt relaxați. Capricornii vor libertate

Horoscop zilnic, 15 iulie 2024. Racii au o zi excelentă. Leii sunt relaxați. Capricornii vor libertate

de Moira Dună    |   

Horoscop 15 iulie 2024. Berbecii visează, Taurii se dedică unor activități artistice ori spirituale, Gemenii se simt bine, Fecioarele sunt neliniștite, Balanțele indecise, Scorpionii vor să emigreze, Săgetătorii sunt nemulțumiți, Vărsătorii se odihnesc iar Peștii sunt inspirați.

Berbec

Va fi ca și cum ai fi într-o lume nouă, plină de speranță astăzi. Oamenii pe care îi întâlnești vor fi cordiali și grijulii iar viitorul va părea un loc luminos și atractiv. Cu alte cuvinte, te simți ca și cum ai trăi într-un vis fabulos. Din păcate, ceasul cu alarmă te va trezi în curând. Bucură-te de dulcea realitate a zilei. 

Taur

Pentru că tendința ta recentă a fost să te gândești la orice, o zi ca aceasta nu poate fi decât benefică. Ți-a fost greu să găsești satisfacții materiale în ultimul timp, dar ziua de azi îți oferă o vedere în lumea intangibilului și a irealului. Te bucuri să participi la o activitate artistică sau religioasă.

Gemeni

Sunt zile în care te simți minunat fără să poți atribui sentimentul vreunui eveniment real. Mintea ta rațională va căuta un motiv pentru fericire. Dacă numeri de câte ori faci lucruri împotriva voinței tale sau a unei judecăți mai bune, devine evident că logica și rațiunea nu se aplică întotdeauna acestei lumi. Nici măcar nu încerca să înțelegi, doar bucură-te!

Rac

Este o zi excelentă. Ai căutat sensul în spatele evenimentelor recente. Fără îndoială, au fost multe schimbări, atât la serviciu, cât și acasă. Ești ambițios. Este posibil să recunoscător pentru viața palpitantă pe care o duci chiar acum! Este posibil să nu primești un răspuns concret. Uneori, să te simți recunoscător este propriul răspuns.

Leu

Ești perfect conectat cu ziua. Uneori este tentant să fugi de realitatea momentului și de greutăți. În momente ca astăzi, ești atât de plin de compasiune încât îți este ușor să-i asculți pe ceilalți iar viața este cu adevărat plină de satisfacții. Oamenii găsesc compania ta liniștitoare și plăcută, și probabil că îți vor mulțumi pentru asta.

Fecioară

Nici măcar nu încerca să înțelegi ce se întâmplă astăzi pentru că nu vei putea. Tendința colectivă de îngrijorare te afectează și ești neputincios să o oprești. O anumită căutare a sufletului poate ajuta. În acest moment simți că ești doar un grăunte de nisip într-un univers vast, dar este chiar atât de rău?

Balanță

Genul ăsta de zi ciudată nu apare des. Se pare că nu mai știi ce vrei. Muncă sau timp liber? Redecorezi casa sau locuiești într-o baracă de plajă? Este greu să comunici pentru că simți că nu are rost să încerci să-ți explici punctul de vedere, mai ales când nu ți-e nici ție clar. Cel mai bun lucru de făcut poate fi să te deconectezi de la activitățile obișnuite și să mergi la plimbare. Această confuzie va trece.

Scorpion

Alte țări reprezintă oportunități reale pentru tine? Aceasta este o întrebare la care va trebui să răspunzi în curând. Iarba poate fi mai verde în cealaltă parte a lumii, dar te-ai gândit că este posibil să nu fie așa? S-ar putea ca visul de a lucra în străinătate să fie o explicație convenabilă pentru nemulțumirea pe care o simți la locul de muncă? Este important să rezolvi această ghicitoare pentru că în curând vei lua câteva decizii cheie.

Săgetător

Privește în jur și vei vedea că oamenii sunt fie au capul în nori, fie sunt deprimați sau par să încerce să mențină o atitudine pozitivă. Atmosfera planetară este de așa natură încât mulți oameni - și tu în special - se simt frustrați de incapacitatea de a-și realiza visele. Aceasta este o situație dificilă dar va trece.

Capricorn

Dacă ți s-ar oferi ocazia să faci o excursie în jurul lumii, unde ai vedea palate minunate și ai experimenta o poveste de dragoste atemporală, ai accepta? Libertatea te-ar tenta, fără îndoială, dar te-ar face fericit? Te-ai gândit la posibilitatea de a crea aici, acasă, un mediu care să-ți ofere același sentiment de libertate?

Vărsător

Astăzi ar putea fi puțin dificil pentru că probabil că nu vei fi la fel de productiv ca de obicei. Nu vei avea multe de spus și te vei simți somnoros și oarecum morocănos. Cu alte cuvinte, este ziua perfectă pentru a te odihni. Trage un pui de somn și urmează-ți dorința de a face cât mai puțin posibil. Va fi suficient timp pentru a reveni la muncă.

Pești

Un puternic sentiment de inspirație, care pare să vină din planurile superioare, ar putea să-ți stimuleze abilitățile artistice naturale. Indiferent cât de grăbit ai fi cu alte sarcini, este important să-ți faci timp pentru a-ți nota ideile. Cu siguranță merită urmărite și vei dori să faci referire la ele mai târziu. Dacă te gândești la un prieten, sună acea persoană. Ar putea avea vești pentru tine.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri